BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

woensdag 29 april 2015

VOORUIT KIJKEN


Fysiek zijn wij geschapen om vooruit te kijken. Om achteruit te kijken is zeer gevaarlijk, u kunt zelfs struikelen en in gaten terechtkomen. Erger zelfs, u kunt uw richting verliezen.
Mensen die achteruit kijken, verliezen de blik van hun vreugde en dromen van het leven. Zij vertellen verhalen, herhalen de gebeurtenissen als herinneringen. En niets wordt opgelost. Wanneer wij dromen, leven wij in de herinneringen.
Leer om te kijken naar de toekomst, want dat zal van u een ‘speciaal persoon’ maken. Wanneer u naar omstandigheden kijkt alsof ze ‘gewoon normaal zijn’, zult u beperkt blijven. Maar, om verder dan de horizon te kijken, maakt dat u de kansen zal grijpen die liggen in het midden van vele bedreigingen. Voor een ‘doorsnee persoon’ is het jaar 2015 een gebeurtenis voor de toekomst. Maar, zij die vooruit kijken, weten dat de toekomst een consequentie is daarvan.
Succes heeft de neiging om te leiden naar een nonchalante attitude. Nog erger zelfs: het leid u naar het idee dat de reden u overwonnen heeft in het verleden. Dit zelfde idee zal u blijven leiden naar het podium/overwinning. Het is onzin!
Om vooruit te kijken, maakt dat de persoon alert zal zijn om zodoende de kansen te kunnen grijpen. Zij die vooruit kijken, zien verder dan de horizon. Als mensen niet vooruit kunnen zien, moeten zij de prijs betalen voor hun gebrek aan visie. De prijs zullen zij betalen met hun bedrijven, hun baan, hun geliefden, momenten van vreugde in de familie, kortom al hetgene dat waard is zullen zij verliezen.
“Denkt niet aan hetgeen vroeger gebeurde en let niet op wat oudtijds is geschied; 
zie Ik maak iets nieuws…” (Jesaja 43:18-19)


Elke zondag om 09.00uur & 12.00uur (ook om 18.00uur).
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764
                                                       

Geen opmerkingen:

Een reactie posten