BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

donderdag 16 april 2015

IN HET MIDDEN VAN DE MOEILIJKHEID LIGT DE KANS


Om een doel te bereiken, is het noodzakelijk dat u de moeilijkheden die op uw wegen zullen komen zal confronteren. Alleen in het midden van de oorlog, kunnen wij de beste kansen zien naar de overwinning. Een arts weet alleen de daadwerkelijke situatie van een patiënt te midden van een operatie.

Diegenen die de problemen niet confronteren, zullen gijzelaars worden van de situatie, zij zullen niets kunnen veroveren. Ze zijn net als regenwater, ze stromen door waar de weg automatisch naartoe leidt. Wanneer de moeilijkheden komen, stoppen zij met strijden waardoor zij droog worden.
Als wij kijken naar de mogelijkheid die werd gemaakt door de wereldwijde financiële situatie, is het essentieel dat er succes bereikt zal worden tijdens een crisis. In deze periode van herstel van de economie, overwinnen diegenen die kennis hebben over de beste zakelijke kwaliteiten, dat wil zeggen: zij die het probleem met hun hoofd omhoog confronteren.
Wanneer u zeker bent van de inspanningen, bent u ook verzekerd van de overwinning. Wees niet afhankelijk van de resultaten van anderen. Overwinning zonder strijd is triomferen zonder glorie. Het probleem kan groot zijn, maar u heeft het vermogen om een oplossing te zoeken zodat het uw toekomst niet zal beïnvloeden. De crisis schrikt alleen diegenen af, die niet stabiel zijn. Voor diegenen die moed hebben om moeilijkheden te confronteren, wanneer er weer een probleem opkomt, is dat een nieuwe uitdaging voor hen.
“Alleen, weest dan niet opstandig tegen de Here, en gij, vreest het volk van het land niet, want zij zijn ons tot spijs, hun schaduw is van hen geweken, en de Here is met ons;              vreest hen niet.” (Numerie 14:9)                                                                                                     
 “…gij gelooft in God, gelooft ook in Mij…” (Johannes 14:1)


Elke zondag om 09.00uur & 12.00uur (ook om 18.00uur).
Adres: Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten