BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

donderdag 16 april 2015

DE KRACHT VAN DE RECLAME

Er is een gezegde, die luidt: “RECLAME IS DE ZIEL VAN ALLE BUSINESS”. 
En het is waar! Weet u waarom?
Omdat u het onthoudt en zich blijft herinneren wat u in de kranten heeft gelezen, wat u op de televisie heeft gezien of via de radio heeft gehoord. Soms kan die reclame wel saai zijn, maar u zult opmerken dat u na een tijdje dat liedje en of die tonen die u ooit heeft gehoord, steeds blijft zingen. De informatie komt 1, 2, 3 keren per dag en het blijft in uw hoofd, u kunt het niet vergeten. En dit is de reden dat die ‘RECLAME’ de ziel wordt van de ‘BUSINESS’.
“De Filistijn nu kwam des morgens en des avonds naar voren en stelde zich op,                veertig dagen lang.” (1 Samuel 17:16)
Het gebeurde ook in de tijd van David. De bijbel zegt dat Goliath (de grote reus) gedurende 40 dagen, 2 keer per dag kwam om Gods volk te confronteren / te beledigen m.a.w. gedurende 40 dagen was Goliath Gods volk aan het bang maken. Goliath ging nog niet om te strijden, maar hij zaaide in hun binnenste het beeld dat hij (Goliath) sterk was.
En zodoende werden alle soldaten die ervaring hadden en het gehele volk van Israël bevreesd en niemand uit die leger had de moed om die reus ‘Goliath’ te confronteren. Tot de dag dat David kwam met deze moed. Waarom?
Omdat David bij zichzelf dacht: ‘Ik ben groter en sterker dan wat zij denken of zelfs wat ik over mezelf denk.’ Niemand geloofde hem (David), maar hij geloofde in zichzelf! En daarom liet hij niet toe dat die ‘reclame’ hem zou bang maken, toen hij zeide:
“Wie toch is deze onbesneden Filistijn, dat hij de slagorden van de levende
God tart?”   (2 Samuel 17:26)

U BENT GROTER & STERKER, DAN WAT U DENKT!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten