BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 27 april 2015

5 STAPPEN VOOR FAMILIELEDEN…

5 stappen voor familieleden van een verslaafde
1e STAP
Begrijp dat de verslaving van uw familielid niet een gebrek aan karakter is, wangedrag of een kwestie van de manier waarop hij zijn leven leidt, maar een geest die het verstand van de verslaafde domineert. Wanneer men dit weet, dan kan men begrijpen dat de strijd strikt geestelijk is en dat de familieleden met al hun krachten dienen te strijden om hun geliefde te bevrijden van deze geest.
2e STAP
Verwacht niet dat de verslaafde aan u om hulp zal vragen om te beginnen actie te ondernemen. Vooral vanwege het feit dat de verslaafde zegt dat hij geen hulp nodig heeft of ontkent dat hij verslaafd is, wat de familie weerhoudt om actie voor hem te onderen, vooral gezien het feit dat alle behandelingen vereisen dat de verslaafde aanwezig zal zijn bij de behandeling.
De “Bevrijdingsdienst voor de Bevrijding van Verslavingen” is de enige behandeling waarbij de familie voor de bevrijding van de verslaafde kan strijden zonder dat hij zelf aanwezig hoeft te zijn.
3e STAP
Laat u zich nooit beïnvloeden door de woorden van de verslaafde, zoals “ik wil geen hulp”, “ik houd van drugs gebruiken en zal er niet mee stoppen”, “ik gebruik omdat ik het wil en kan er mee stoppen wanneer ik het wil”, “het baat niet om hulp te zoeken, omdat ik toch niet zal stoppen…”
Deze woorden, hoezeer zij ook overtuigend kunnen klinken, worden beïnvloed door de geest van verslaving om de familie te demotiveren om te strijden. Het beste is om op het juiste moment te wachten om hem uit te nodigen voor de bevrijdingsdienst. Dit gebeurt wanneer hij zijn schade en verlies inziet. Zijn familie kan hem helpen door hem dat te doen inzien.
4e STAP
Anders dan veel families doen, dient de familie van de verslaafde hem met liefde en begrip te behandelen. Vermijd om hem te beschuldigen of te veroordelen voor zijn handelingen. Hoe moeilijk dit ook is om te doen, dit is de enige manier om hem verbonden te houden met de familie, want als men op een tegengestelde manier handelt, dan zal hij zich van zijn familie afzonderen. Dit soort situaties creëren een barrière tussen hem en zijn familie en doet hem opgevangen worden door andere verslaafden die ook dezelfde familieproblemen meemaken.
5e STAP
Leg u zich er niet neer bij het idee en de stelling dat behandelingen voor verslavingen geen oplossingen bieden en dat u dient te leven met een familielid die voor de rest van zijn leven een verslaafde zal zijn. Dat is niet waar!
Dit dient alleen maar om de familieleden van de verslaafde te ontmoedigen om voor hem te strijden.
De Bevrijdingsdienst voor de Bevrijding van Verslaafden heeft bewezen dat er bevrijding voor verslavingen bestaat!
Er zijn al duizenden mensen die definitief bevrijd hiervan werden!
Wat de familie dient te doen is om naar de bevrijdingsdienst te komen, te geloven, te volharden en te gehoorzamen. Op deze manier zullen zij hun verslaafde familielid getransformeerd terugkrijgen.
Mis de speciale dienst voor de Bevrijding van Verslavingen niet op 17 mei om 15u in Den Haag aan de Fruitweg 4. Als u zelf niet verslaafd bent, maar iemand kent die dat wel is, neem die persoon dan met u mee naar deze dienst.
Met dank aan: bisschop Rogerio Formigoni


Elke zondag om 09.00uur & 12.00uur (ook om 18.00uur).
Adres: Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten