BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

dinsdag 28 april 2015

UW VISIE MOET GROOT ZIJN!


Wanneer uw nivieau van zicht/visie hoog is, maakt het niet uit wat u aan het meemaken bent. Onafhankelijk van de situaties, de schulden, de negatieve woorden, de gesloten deuren, kortom wat u aan het meemaken bent. U bent altijd instaat, gereed om de actie te ondernemen.
U moet begrijpen dat alles van u afhangt. Daarom moet u nooit toelaten dat een probleem u van binnen zal breken; integendeel moet u ervoor zorgen dat uw niveau (geestelijk niveau) altijd hoog zal zijn. De Bijbel laat ons weten over het verhaal van de knecht van Elisa:
“En zijn knecht zeide tot hem: Ach, mijn Heer! wat moeten wij doen? 
Maar hij zeide: Vrees niet, want zij, die bij ons zijn, zijn talrijker dan zij, die bij hen zijn.” 
(2 Koningen 6:15-16)
U ziet dat Elisa niet bang was, omdat hij de visie van God had, die hem zou helpen, verlossen en zegenen. Maar, zijn knecht raakte in paniek en kwam radeloos tot hem, zeggende: “er komt een groot leger met paarden en wagens tegen ons.” Hoevaak raakte u niet paniekerig vanwege de problemen in uw financien en u ondernam een actie zonder eerst te overwegen of u stapte naar iemand en die kon u niet helpen, u kreeg integendeel meer problemen.
Wat ik bedoel is: Als u de visie van God heeft, zult u altijd positief denken.
– U kunt werkloos zijn, maar in uw denken heeft u een werk of u bent een grote ondernemer.
– U kunt hier zijn met vele schulden om te betalen, maar u ziet zich als iemand ‘schuldvrij’.
– Misschien bent u vandaag hier gekomen met de bus, maar u ziet zich deze plaats te verlaten met uw eigen auto (de beste auto). M.a.w. alles hangt van uw visie af.
“toen bad Elisa: Here, open toch zijn ogen, opdat hij zie. En de Here opende de ogen van de knecht en hij zag en zie, de berg was vol vurige paarden en wagens rondom Elisa. toen de vijanden nu tot hem afdaalden, bad Elisa tot de Here: sla dit volk toch met blindheid naar het woord van Elisa.”  (2 Koningen 6:17-18)
Wees vastgesteld en laat niet toe dat uw problemen u blind zullen maken, maar zoek altijd in God de visie en de instructies om uw problemen op te lossen.
DENK ERAAN!: ‘Gebruik uw hoofd om hoofd te zijn’.


Elke zondag om 09.00uur & 12.00uur (ook om 18.00uur).
Adres: Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten