BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

woensdag 22 april 2015

PASTORS VAN DE UKGR


Misschien zijn wij niet de meest sympathieke mensen.
Misschien zijn wij niet de meest welbespraakte mensen.
Weinigen van ons zijn goed in het zingen.
Geen van ons heeft ooit een cursus gevolgd in goede lichaamstaal of etiquette.
Het aantal luisteraars/kijkers van onze radio/TV programma’s of de hoeveelheid mensen die aanwezig zijn in onze diensten schrikt ons niet af noch ontmoedigt het ons, want ook al zijn het er maar weinigen die naar ons luisteren, toch spreken wij alsof wij voor de hele wereld aan het prediken waren.
Ons doel is niet om te behagen, ons doel is om de Waarheid te spreken.
Wij leven in de Waarheid en geloven in de Waarheid, omdat Hij Degene is die vrijmaakt.
Wij zijn pastors van de UKGR voortgebracht onder de strengste vereisten. Toegewijd en ons leven leidend op hetgeen wij prediken. Vastbesloten om het Koninkrijk van God op te richten in het binnenste van elke persoon die naar ons luistert.
Waar er zich een UKGR Centrum bevindt is er, elke dag, een man van God aan het werken om zijn plicht te vervullen in heiligheid, oprechtheid en passie. Het goud maakt ons niet uit, maar wel het Altaar. Zelfverloochening is ons dagelijks brood.
Wij geloven in hetgeen geschreven staat in het Woord van God en wij leven door het geloof zonder ons druk te maken om hetgeen wij voelen of niet voelen.

“Als ratelende wagens op de toppen der bergen springen zij; als het geknetter van een vuurvlam, die stoppelen verteert; als een machtig volk, in slagorde geschaard tot de strijd.…
Als helden rennen zij, als krijgslieden beklimmen zij de muur, en zij gaan voort, ieder op zijn eigen wegen; zij lopen niet door elkander heen, en de een verdringt de ander niet; iedere strijder gaat zijn eigen weg, en tussen de wapens door dringen zij voort; zij laten geen bres in hun rijen ontstaan” (Joël 2:5-8).
Onze missie is om zielen te winnen en wij geven ons leven om dat te vervullen.
Zo zijn wij, pastors van de UKGR.
Onze grootste glorie is om onze Heer te dienen!
Met dank aan: bisschop Agnaldo Silva



Elke zondag om 09.00uur & 12.00uur (ook om 18.00uur).
Adres: Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten