BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

donderdag 23 april 2015

NOG EEN DEUR DIE OPEN MOET GAAN!


Vaak zijn wij aan het praten over fysieke zegens. Door onze gebeden zijn er veel resultaten die wij oogsten; velen zijn genezen, bevrijdt en verlost door de kracht van God. Maar, vandaag wil ik niet praten over financiele doorbraak of een fysieke open deur voor de zegens in uw leven. NEEE!Vandaag wil ik praten over iets serieus, de behoudenis zal blijven bestaan tot in eeuwigheid, volgens wat Jezus zei:

“Maar wie gedronken heeft van het water, dat Ik hem zal geven, 
zal geen dorst krijgen in eeuwigheid…” (Johannes 4:14)
Het is deze zegen die ik vandaag met u wil delen. Maar, zodat uw dorst gelest kan worden tot in eeuwigheid, is het noodzakelijk dat u de deur zal openen. U vraagt zich af: ‘Welke deur?’ Lees de volgende vers hieronder:
“Hij opende in het eerste jaar zijner regering, in de eerste maand, 
de deuren van het huis des HEREN en herstelde ze.” (2 Kronieken 29:3)
U ziet dat het eerste ding dat koning Jechizkia deed in zijn regering was de relatie opbouwen met God. Iets dat jaren was verbroken; daarom heeft hij de deuren van het huis van God geopend en hersteld. Laten wij denken in de geestelijke zin: ‘Huis van God’… Wat houdt dat geestelijk gesproken in?
Het Huis van God is de Tempel van God. En de Bijbel leert ons dat ons lichaam de Tempel is van de Heilige Geest. OK, als de koning de deuren heeft open gemaakt, deed hij dat vanwege het feit dat de deuren gesloten waren. En als hij het heeft hersteld, deed hij dat omdat het kapot was. Als ons lichaam de Tempel van de Heilige Geest is, is ons hart de deur van deze Tempel. En als ons hart gesloten is voor God, hoe zal God in ons hart binnentreden? Daarom, is het noodzakelijk dat u zich zal openstellen, uw hart openen zodat God binnen in u zal treden voor een totale herstelling.
Herstelling waarvan? Van datgene dat u daarbuiten heeft gezaaid en die u vandaag de dag aan het oogsten bent. God zal het leven van een persoon nooit verlaten, integendeel zal de persoon God verlaten. En als u God verlaat, zal uw leven kapot gaan. Het is wat het volk van IsraĆ«l toen gekozen heeft. Zij waren bezig altaren voor andere goden te bouwen en leefden een losbandig leven; met hoererij en al datgene dat deze wereld kan aanbieden. En misschien is het wat u ook meemaakt. Dit is de reden dat God niet meer in uw hart is. Op de 1e plaats is het gesloten en op de 2e plaats is het kapot. Maar dat wilt niet zeggen dat God u niet kan helpen. U vraagt zichzelf af: WAT ZAL IK DOEN?
Maak uw hart open, wees eerlijk en nederig om te erkennen dat u hulp nodig heeft om gelukkig en gezegend te zijn. Geef aan God de kans om uw hart te herstellen; om uw leven te herstellen. Laat deze wereld los en geef uw leven 100% aan God en vanaf vandaag zult u de eeuwige behoudenis hebben, het ware geluk tot in eeuwigheid. Denk eraan!


Elke zondag om 09.00uur & 12.00uur (ook om 18.00uur).
Adres: Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten