BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

vrijdag 18 september 2015

INNERLIJKE GERECHTIGHEID


“O Heer, verricht gerechtigheid in mijn leven. Verricht gerechtigheid, Heer!”


Wanneer wij zo’n uitspraak doen, dan kunnen wij ons de grootte van die zin niet voorstellen. Wij vergeten dat “leven”, voor God, gelijkstaat aan iets innerlijke en niet iets uiterlijks.
Het eerste wat God interesseert, wanneer wij ons leven aan Hem presenteren is precies het innerlijk van degene die zijn leven aan Hem presenteert en niet zijn uiterlijk (de problemen).

Daarom is het noodzakelijk dat wij ons totaal bewust zijn van dit verschillende oogpunt. Wanneer wij de Almachtige Rechter vragen om rechtvaardigheid te bergen in onze levens, dienen wij ons er bewust van te zijn dat Zijn ogen onmiddellijk naar ons binnenst zullen kijken, ons onzichtbare leven, oftewel, hetgeen dat niet gezien kan worden.
“Maar indien onze onrechtvaardigheid Gods rechtvaardigheid staaft, wat zullen wij dan zeggen? Is God, die zijn toorn doet voelen – ik spreek op menselijke wijze – soms onrechtvaardig?” (Romeinen 3:5).
Er is zeker geen onrechtvaardigheid te vinden in God!
Zodat de Hemels Gerechtigheid op juiste wijze uitgevoerd kan worden, dient die Gerechtigheid eerst plaats te vinden in het binnenste van degene die naar Hem roept. Er is geen rechtvaardigheid voor degene die in de onrechtvaardigheid leeft. Waar de zonde is daar zal de onrechtvaardigheid altijd heersen, omdat dat zich in het binnenste van de zondaar bevindt.
Waarin heeft u de materialisatie van de Hemelse Gerechtigheid nodig?
Uw huwelijk?
Uw gezondheid?
Uw familie?
Uw financiële leven?
Uw liefdesleven?
De Rechtvaardige Rechter wil en kan uw zaak behandelen, maar éérst is het nodig dat er sprake is van een innerlijke rechtvaardigheid, trouwheid en correcte intentie. Er dient een wederkerigheid van gerechtigheid te zijn, oftewel, de gerechtigheid dient gegeven en ontvangen te worden.
Wij analyseren onze intenties en capaciteit om in de Aanwezigheid van de Heilige Rechter te mogen komen en Hem te vragen dat Hij onze zaak beoordeeld en gerechtigheid verricht in onze levens.
Wij kunnen niet vergeten dat de onrechtvaardige persoon tijdens een rechtszaak ook onderzocht wordt om te kijken of zijn zaak wel klopt en gebaseerd is op de waarheid.
“Wie onrecht doet, hij doe nog meer onrecht; wie vuil is, hij worde nog vuiler; wie rechtvaardig is, hij bewijze nog meer rechtvaardigheid; wie heilig is, hij worde nog meer geheiligd.” (Openbaring 22:11)
Met dank aan: Bianca Carturani


Elke zondag om 07.00uu , 09.00uu , 12.00uu & 18.00uu (ook om 15.00uu).
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum

Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten