BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 29 juni 2015

HET UNIEKE




Iets dat exclusief, superior aan andere dingen, exceptioneel en onvergelijkbaar is… er is niets zoals “HET UNIEKE”.
Heeft u wel eens momenten gehad dat u aan één ding dacht dat u op dat moment gelukkig zou maken? Bij gebrek aan het origineel proberen wij vaak iets soortgelijks te vinden dat hetgeen dat wij het meest willen kan vervangen, maar heel vaak eindigen wij toch met het gevoel van…”Het is niet hetzelfde…”.
Het is een feit. Er bestaat niets zoals HET UNIEKE, het origineel en alles wat wij daarvoor in de plaats willen zetten, zal altijd op een “goedkope kopie” lijken, iets dat erbij in de buurt komt of een vervanging dat nooit in staat zal zijn om 100% hetzelfde effect te bieden.

Er bestaat niets UNIEKS dan de menselijke dromen. Zij zijn zo belangrijk dat miljoenen mensen hun gehele leven ernaar streven om ze te behalen. Velen sterven zelfs zonder ze te realiseren.
Abraham had een droom dat, voor hem, UNIEK en onoverdraagbaar was. Niets kon de droom van deze man vervangen, om een zoon te krijgen met zijn vrouw. Deze droom stierf niet ook al kreeg Abraham, op aandringen van zijn vrouw, een zoon met een slavin. Maar Abraham wilde alleen maar HET UNIEKE, DE ZOON VAN DE BELOFTE! En hij heeft hem ook gekregen!
Maar de BELOFTE DIE GOD HEM MAAKTE, OM VAN HEM DE VADER VAN EEN GROTE NATIE TE VORMEN was nog niet vervuld. En wat deed Abraham om dat te behalen? HIJ BEPROEFDE HET WOORD VAN GOD!
Abraham was ÉÉN, Isaak was HET UNIEKE, de zegen die hem werd gegeven door EEN UNIEK GELOOF. Dus: HET UNIEKE OFFER IS ANDERS DAN ALLE VOORGAANDE OFFERS OOIT GEMAAKT!
Het offer van Isaak hield in dat Abraham afhankelijk werd van God en dat was precies wat er van hem werd gevraagd! Zodoende toonde Abraham waar zijn vertrouwen zat en dat zat in het volgende: “God zal voorzien”.
In het voorbeeld van Abraham dient onze focus totaal gericht te zijn op de Dingen van Boven zijn en de Campagne van Israël is precies het moment van onze beproeving met God!
God wilde iets groots doen in het leven van Abraham, maar daarvoor was het noodzakelijk dat hij Isaak over gaf. En dit is ook uw grote gelegenheid om het Woord van God te testen!
WAAROM DE TEMPEL VAN SALOMO?
De Tempel is uniek in de gehele wereld, zoals onze GOD UNIEK IS en ZIJN ENIGE ZOON voor ons gaf.
De enige manier voor u om uw leven te veranderen is op het Altaar, de plaats waar God ZIJN ENIGE ZOON gaf. En wanneer u tot het punt komt om HET ENIGE EN UNIEKE te Offeren dat u heeft, dan is dat het Offer dat door God geaccepteerd wordt, een teken van uw totale vertrouwen in Hem!
Abraham had de Belofte, maar het was desondanks nog niet vervuld, daarom leidde God hem, zodat hij kon tonen waar zijn hart in zat.
In 2015 leidt God ons om te kijken naar wat Abraham deed… en wat was het bewonderenswaardigste van alles wat hij deed? Was het een wonder? NEE, HIJ OFFERDE!
Deze Campagne is voor de kinderen van Abraham en degenen die van het Geloof zijn, zijn de kinderen van Abraham!
Denk een beetje na…
Wat zou u kunnen doen zeggen: “God bestaat!!!”?
Wat is het ENIGE DING dat u gelukkig zou kunnen maken?
Aarzel dus niet langer, strijd, ga achter de vervulling ervan aan, door middel van het Woord van God!

CAMPAGNE VAN ISRAËL IN DE TEMPEL VAN SALOMO
ZONDAG 12 JULI



Elke zondag 07.00uu - 09.00uu & 12.00uu (ook om 18.00uu).
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten