BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

woensdag 24 juni 2015

ER WAS EEN FEEST IN DE HEMEL!



Goedendag bisschop!
Ik wil onze blijdschap met u delen, omdat het niet alleen mijn blijdschap is,
maar die van alle medesoldaten hier in Zwitserland.
We hielden een doop in sommige van onze kerken die de laatste tijd nieuwe mensen ontvingen en dit nodig hadden. Ongetwijfeld verheugde God zich hierover.

Onder de gedoopten was er een ex-moslim, die Jezus heeft aanvaard. De vreugde van de mensen, vanwege het feit dat zij hun oude leven achter zich lieten en de redding door de Here Jezus accepteerde, was enorm.
De laatste man die zich doopte (op de foto’s, is hij degene zonder doopgewaad), was op het strand met zijn dochters, terwijl de doop plaatsvond legde hij aan zijn dochters uit dat dit een daad van zuivering van de mensen was voor God.
Mijn vrouw begon met hem te praten en hem uit te leggen wat de doop in feite inhoudt, toen stond hij op, ging naar de pastor die met mij was en vroeg of hij zich kon laten dopen, omdat hij erkende dat hij de fouten die hij nog bewaarde achter zich moest laten en dat hij niet steeds wilde terug te vallen in zijn alcoholverslaving. Hij accepteerde om de Here Jezus als de Enige in zijn leven te hebben. Onmiddellijk doopten wij hem en hij zei dat dit de gelukkigste dag van zijn leven was, omdat hij een goed leven met de Here Jezus wilde leiden en Hem heeft gevonden.
Bisschop, we waren sprakeloos.
Onze God is groot, vooral wanneer we ons deel doen en afhankelijk van Hem zijn.
Het was een doorbraak! En de volgende zal nog beter zijn!
Met dank aan: Pastor Filipe Monteiro – Zwitserland

Elke zondag om 07.00uu - 09.00uu & 12.00uu (ook om 18.00uu).
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten