BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 18 mei 2015

WEES EEN PERSOON MET ATTITUDE


Wanneer een persoon VISIE heeft, wordt die persoon iemand met Attitude / Houding. Zij begrijpt dat de problemen en omstandigheden 'aandringen' , zodat zij vooruit zal gaan, zodat zij kan groeien.
“Wederom zag ik onder de zon, dat niet de snelsten de
wedloop winnen, noch de sterksten de strijd, noch ook de wijzen het brood, 
noch ook de schranderen de rijkdom, noch ook de verstandigen de gunst, 
want tijd en toeval treffen hen allen.” (Prediker 9:11)
In bovenstaande vers, ontdekte koning Salomo dat ‘niet de snelsten de wedloop winnen, noch de sterksten de strijd…enz.’ Hij begreep dat alles afhangt van de situatie, van de omstandigheden. Waarom?
In de bijbel zijn er vele referenties van dapperen die deze VISIE hebben gehad. – Kunt u zich over David herinneren? Wie heeft David beroemd gemaakt? Dat was Goliath (omstandigheden/ een toeval).
– En Mozes..? Hoe kennen wij Mozes? Behalve de verlossing van Gods volk uit Egypte; Elke keer als wij over Mozes praten, herinneren wij ons over de Rode Zee (omstandigheden/ een toeval)
– En Gideon..? Als er geen 22.000 vijanden daar waren om tegen hem te strijden (omstandigheden/ een toeval), zouden wij hem nooit kennen.
m.a.w. wij begrijpen dat alles afhangt van de situatie. De problemen die u bent aan het meemaken, is de kans dat u heeft om groot te worden. De schulden, rechtzaken, gebonden geld, plannen die zijn gefrustreerd, een minimaal salaris… Als u de VISIE heeft, zult u deze situaties zien als een trampoline om vooruit te gaan; om te bereiken wat u wilt bereiken. Als u VISIE heeft, u heeft ook ATTITUDE!

UW VERLEDEN IS IN UW DENKEN, 

MAAR UW TOEKOMST IS IN UW HANDEN!


Elke zondag om 09.00uur & 12.00uur (ook om 18.00uur).
Adres: Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten