BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

dinsdag 26 mei 2015

BEKLEED, NIET NAAKT


“Want wij weten, dat, indien de aardse tent, waarin wij wonen, wordt afgebroken, wij een gebouw van God hebben, in de hemelen, niet met handen gemaakt, een eeuwig huis. Want hierom zuchten wij: wij haken ernaar met onze woonstede uit de hemel overkleed te worden, als wij maar bekleed, en niet naakt, zullen bevonden worden” (2 Korintiërs 5:1-3).
Het lichaam is de aardse tent van dit eeuwige huis, het is iets tijdelijks.
Het lichaam dat men heeft, hoe mooi het ook kan zijn, zal op een dag eindigen.
Wanneer dat gebeurt, en het zal gebeuren, vroeger of later, waar zal uw ziel dan de eeuwigheid doorbrengen?
In de poel van vuur en zwavel samen met de duivel, het beest, de valse profeet, de dood en de hel? Nee! 
Ik geloof niet dat u dat wilt.
Vanuit Gods kant hebben wij een woonstede, een huis dat niet door menselijke handen gemaakt is, dat eeuwig is en de hemelse woning zal zijn voor onze ziel.
Maar aangezien alles in het leven een voorwaarde heeft, is de voorwaarde, om dit aardse huis achter te laten en te leven in de hemels woning, om niet naakt te zijn maar bekleed.
Alleen bekleed met de Wapenrusting van God (Efeziërs 6:10), met de Heilige Geest, zullen wij beschikken over de voorwaarden om sterk te zijn, tegen alle listen van de duivel en ook om weerstand te kunnen bieden in de slechte dagen en nadat wij alles hebben overwonnen, dan zullen wij standvastig blijven.
Tijdens de slechte dagen lijden wij, gaan wij door ellende heen en moeten wij door allerlei moeilijkheden heengaan vanwege ons geloof. Maar wanneer wij eenmaal bekleed zijn, dan gaat alles voorbij, alles stopt, alles eindigt.
Maar degenen die geestelijk gesproken naakt zijn, vallen bij de eerste list van de duivel en kunnen niet weerstand bieden bij de slechte dagen.
Samenvattend:
Als u wilt dat uw ziel in de eeuwige woning zal komen, wanneer deze aardse tent eindigt, dan kunt u niet naakt zijn, maar u dient bekleed te zijn met Gods Wapenrusting, dat zal u de condities geven om altijd te volharden en standvastig te blijven.
Met dank aan: bisschop Djalma Bezerra


Elke zondag om 07.00uu - 09.00uu & 12.00uu (ook om 18.00uu).
Adres: Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten