BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

dinsdag 26 mei 2015

DE KRACHT VAN HET DENKEN




Vele mensen erkennen hun grootste macht niet. Dit is de reden dat alles dat zij doen niet met  volle succes bereikt wordt. Met macht bedoel ik geen "magische macht" zoals in films. De grootste macht die wij ‘mensen’ hebben, is de ‘macht van het denken.’ Alles wat wij in ons leven willen bereiken, wordt eerst in ons hoofd bedacht en daarna tot uitvoering gebracht. Dat geldt voor zowel een positieve alsook een negatieve doel.
Wanneer een persoon ziek is, gaat die naar de dokter. Als de dokter aan de persoon verklaart een ongeneselijke ziekte te hebben en de persoon is geestelijk niet sterk gesteld, dan zal die persoon alleen aan het negatieve vastklampen in zijn/haar hoofd.
Hoeveel mensen zijn er niet, die te horen kregen dat zij kanker hadden en niet lang daarna zijn  overleden. Terwijl anderen, die met dezelfde ziekte geconstateerd werden, zelfs langer leven dan iemand die niet ongeneselijke ziek is. En dat gebeurt, omdat zij positief denken, zij beelden in dat zij GEZOND zijn!
“De Here der heerscharen heeft gezworen: Voorwaar, zoals Ik gedacht heb,
zó zal het geschieden…”Jesaja 14:24
Als u wilt doorbreken in uw financien is het noodzakelijk dat u zal leren om ‘de doorbraak in te beelden' b.v. u moet uzelf zien: in uw eigen huis, uw eigen auto rijden, als een schuldvrij iemand, een zakenlui, kortom u moet leven naar de werkelijkheid van uw dromen!
Handel zoals Abraham handelde! Abraham had geen zoon, maar God leerde hem om zichzelf te zien als een vader van een grote natie. Voor God is niets onmogelijk!

UKGR-Paramaribo

Elke zondag om 07.00uu - 09.00uu & 12.00uu (ook om 18.00uu).
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. :+597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten