BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

vrijdag 8 mei 2015

HET GEHEIM VAN HET LEVEN…


Het geheim van het leven in overvloed
Praten over een overvloedig leven en een armzalig leven accepteren is één van de grootste tekenen van gebrek aan kennis over de Waarheid! Laten wij even overpeinzen: Zou de God van het Oude Testament anders zijn dan de God van het Nieuwe Testament?
De belofte die God aan Abraham maakte was om een gezegend en voorspoedig nageslacht te hebben. Vanwege deze belofte zien wij dat de biologische nakomelingen van Abraham, de Joden, bezitters van de grootste rijkdommen van deze wereld, ook al worden zij hiervoor vervolgd en gehaat. Het is heel moeilijk om een arme Jood te vinden, omdat God Trouw is en de Belofte zich vervuld. Het ontbreekt hun echter aan één ding: vrede. Dit komt vanwege het gebrek aan de zekerheid van de Behoudenis. Net zoals die rijke jongeman die met Jezus ging spreken, hij had alles behalve de Behoudenis.
Aan de andere kant kwam de Here Jezus om de Behoudenis te verkondigen en te brengen voor allen die Hem zouden accepteren. Hij zei: “…Ik ben gekomen, opdat zij leven hebben en overvloed” (Johannes 10:10)
Kijk, iedereen die een beetje van zijn intelligentie gebruikt kan inzien dat een overvloedig leven inhoudt om alles te hebben dat noodzakelijk is, inclusief de Behoudenis! Maar dat is niet wat er plaats heeft gevonden onder de meerderheid van de Christenen, Evangelisten, Protestanten enz. Waarom?
Omdat zij zich door de Babylonische en vernietigende gedachte lieten misleiden dat het volgende beweert “Jezus houdt van de arme mensen”. Natuurlijk houdt hij net zoveel van de armen als van de rijken. Maar van één ding ben ik zeker: God houdt er niet van om een kind van Hem hongerig, schuldig en beschaamd te zien. Ik zou zelfs zover willen gaan om te zeggen dat dat Godslasterlijk is, want hoe zouden wij God onze Vader kunnen noemen en zo’n doctrine aanvaarden? Zou dit het beloofde overvloedige leven zijn? Het lijkt dan alsof God slechter is dan mensen, die het beste voor hun kinderen willen hebben.
Helaas vindt dit alles plaats omdat de religies het Oude en het Nieuwe Testament hebben gebruikt alsof het twee Bijbels zijn, twee beloftes of twee Goden met verschillende karakters! Degene die hierbij gebaat is is de duivel, want hij is degene die van verdeeldheid houdt.
Op de dag dat de christenen hun ogen openen en dezelfde werken als Abraham beginnen te praktiseren, het offerend geloof beginnen te gebruiken, met Jezus als hun Heer en Redder te hebben, dan zal de belofte van het leven in overvloed wel vervuld worden.
Nu kunnen wij begrijpen waarom de Universele Kerk en haar leider zo gelasterd, vervolgd en onterecht vervolgd wordt. Omdat de UKGR opgebouwd en geleid wordt door de Heilige Geest en zich niet laat misleiden door valse doctrines.
Daarnaast heeft de UKGR aangetoond dat de God van het Oude en het Nieuwe Testament de Enige en Echte God is, en de resultaten zijn te zien. De Tempel van Salomo is daar een bewijs van.
De basis van dit alles is echter het offer.
Denk met mij: Abraham en zijn nageslacht offerden.
God offerde in de Persoon van de Here Jezus.
En wij christenen zouden wij dat niet hoeven doen?
Laat u zich niet misleiden!
Op de dag dat dat verandert, dan zult u de Grootheid van God aanschouwen!
Met dank aan: bisschop Vitor Silva


Elke zondag om 09.00uur & 12.00uur (ook om 18.00uur).
Adres Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum 
Tel. : +597 88 37 764 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten