BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

dinsdag 12 mei 2015

DETAILS DIE HET VERSCHIL MAKEN


Zodat een elektrisch apparaat kan werken dient elke kabel, hoe klein of dun hij ook mag zijn, correct aangesloten te zijn. Als één kabel niet goed is aangesloten, loop het hele functioneren van het apparaat in risico. Wanneer dat gebeurt dan maakt het niet uit hoe mooi of modern het apparaat is. Het breken van één kabel kan ertoe leiden dat het apparaat niet meer werkt en nutteloos wordt.
De details die het geloof actief behouden zijn net als deze kabels. Normaal gesproken beschouwt niemand ze als belangrijk, maar het zijn juist deze details die ervoor zorgen dat het geloof werkt. Een kort gebed of gedachte aan het Woord van God dat u onder Gods bescherming, leiding, afhankelijkheid of zorg plaatst is net zoals die dunne kabeltjes. Die kleine details zijn hetgeen dat uw geestelijke en fysieke integriteit doen behouden, niet omdat u de Heilige Geest heeft. Velen die van God zijn lopen veel risico of hebben zelfs hun leven verloren, omdat zij deze details hebben genegeerd.
Per slot van rekening baat het niet om de wapens in handen te hebben, maar ze niet te gebruiken tijdens de strijd, het baat niet om van God te zijn en zich niet te beschermen tegen de aanvallen van de duivel. U zult fouten maken en kwetsbaar zijn voor andermans fouten als uw kabels niet aangesloten zijn met God. Dat leidt naar het slechte functioneren van het apparaat van geloof.
Plaats God ook vóór de kleine dingen van uw leven. Deze constante oefening van het geloof neutraliseert de handeling van de duivel en beschermt u tegen menselijke fouten. Vraag Hem om de specialisten te zegenen naar u wie u toe moet, de transportmiddelen waar u zich mee vervoert te leiden, uw vertrek en terugkomst te beschermen en alle inspiraties van de duivel in de gedachten van de mensen om u heen te vernietigen. Dit is de basis zodat u kunt doorgaan met leven, strijden en overwinnen. Op deze wijze behoudt u de geestelijke en fysieke condities om door te gaan om te strijden in voordeel van het Koninkrijk van God.
Geef de behorende belang aan de details – zij maken al het verschil. Alleen één van hun kan al beslissend zijn in wat wel of niet in uw leven zal gebeuren. Zowel de zegens van God als de tragedies die door de duivel voortgebracht worden komen voort vanuit de details. Tussen die twee zal degene die zal ingrijpen in de kleine dingen die met u betrekking hebben niet altijd degene zijn aan wie u uw leven heeft overgegeven, maar deugende u toelaat om te handelen – door te bidden of juist het gebrek daaraan.
Bisschop Edir Macedo


Elke zondag om 09.00uur & 12.00uur (ook om 18.00uur).
Adres: Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten