BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 4 mei 2015

SIERRA LEONE

Sierra Leone – Overwinnend te midden van moeilijkheden
Na de uitdaging overwonnen te hebben van de Ebola epidemie in Sierra Leone, een land in West-Afrika, is de UKGR niet gestopt met haar werk om zielen te redden.
Onlangs is het land door moeilijke momenten heengegaan, waarbij het zelfs haar bevolking vroeg om gedurende drie dagen met niemand in aanraking te komen om zodoende verspreiding van het virus tegen te gaan. De hoofdsectoren van het land werden op negatieve wijze getroffen, de economie die eerst groeiende was stagneerde, openbaar vervoer werd verminderd, internationale vluchten werden geannuleerd en bedrijven werden gesloten.
“Het was een enorme uitdaging, omdat wij de kerk een aantal dagen moesten sluiten, volgens de richtlijnen van de regering, aangezien wij niet een groot aantal mensen in één ruimte mochten bijeenbrengen, maar het werk is niet gestopt”, bevestigd pastor Walker Kankiza, de verantwoordelijke voor het evangelische werk in het land.
Na acht maanden gestreden te hebben tegen Ebola zijn er veel negatieve cijfers te vinden in het land, voor de UKGR was dat echter niet zo.
“De UKGR heeft haar hoofddoel om zielen te winnen niet opgegeven, zelfs niet te midden van kritische momenten. Wanneer wij zien dat het volk lijdt, dan groeit de opstand in ons binnenste.
En juist te midden van deze moeilijke 8 maanden hebben wij twee nieuwe kerken geopend. De cijfers voor het Koninkrijk van God zijn positief. Nu hebben wij 4 kerken in totaal, waarin wij hoop brengen voor de gekwelde en voorzien in de behoeftes van het volk .
Een andere grote overwinning was toen wij constateerden dat geen enkel lid van de UKGR geïnfecteerd werd door het Ebola virus. Wij zijn heel dankbaar voor alle gebeden en hulp van onze kerk over de gehele wereld”, verklaarde pastor Walker.




Elke zondag om 09.00uur & 12.00uur (ook om 18.00uur).
Adres: Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten