BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

dinsdag 4 augustus 2015

DE STRIJD VOOR DE 1E PLAATS


Er zijn verschillende dingen waar de duivel een hekel aan heeft, maar er zijn drie dingen die hij HAAT! Hij werkt u 24 uur per dag systematisch tegen. Zonder enige genade bedenkt hij absoluut kwaadaardige plannen om u te vernietigen. En er zijn strategische punten die hij aanvalt om u te weerhouden uw deel te doen en de Degene te behagen aan Wie u de prioriteit dien te bieden in alle gelegenheden.
HET IS EEN FEIT dat de duivel zich altijd verzette, verzet en zich zal verzetten tegen het offer, de trouwheid en de liefde die wij voor God hebben. Door middel van onze offerandes tonen wij onze liefde, zoals


de Here Jezus zei: 
“Want, waar uw schat is, daar zal ook uw hart zijn” (Matteüs 6:21).
Het eerste dus dat de duivel haat is dat u uw liefde en dankbaarheid materialiseert door middel van uw vrijwillige offerandes. En de offerandes zijn niet alleen financieel, het geld dat wij geven tijdens een bepaald moment van de dienst, de offerande voor God is alles wat wij Hem bieden en voor Hem doen.
Ten tweede haat de duivel uw trouwheid aan God. Dit vind plaats wanneer wij onze trouwheid daadwerkelijk materialiseren en zodoende aantonen dat God op de eerste plaats staat. Wanneer ik het over trouwheid heb, dan refereer ik niet alleen naar de tienden, de afscheiding van de eerste tien procent van alles wat in onze handen komt voordat wij iets kopen of betalen, maar trouwheid aan Hem door Hem op de eerste plaats te zetten en Hem als de meest belangrijke Persoon van onze levens te achten. En daarom onderwerpen wij onze beslissingen, leven en onze dromen aan Hem.
Ten slotte haat de duivel deze drie-eenheid die compleet en vervuld wordt door middel van het offer van verloochening, gehoorzaamheid en afhankelijkheid van God en de materialisatie van het Levende Geloof in de Beloftes van God.
Deze drie-eenheid van offerandes, trouwheid en offers wordt gehaat door de duivel, want alleen degene die dit dankbaar, trouw en offerend Geloof heeft aangenomen is degene die zich werkelijk met geest, ziel en lichaam heeft overgegeven; degene die God liefheeft met GEHEEL zijn hart, GEHEEL zijn verstand en GEHEEL zijn kracht. Oftewel: onze drie-eenheid gekoppeld met DE DRIE–EENHEID VAN DE LEVENDE GOD!
God is met u, en ik ook!
Met dank aan: bisschop Júlio Freitas


Elke zondag om 07.00uu - 09.00uu & 12.00uu (ook om 15.00uu & 18.00uu).
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten