BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

vrijdag 21 augustus 2015

INNERLIJKE VREDE



Het bestaan van innerlijke conflicten is in onze maatschappij onvermijdelijk. Naast onze dagelijkse strijden, zorgt de ontwikkeling van communicatiemiddelen ervoor dat wij onszelf vullen met informatie die, over het algemeen, twijfels, angsten en onzekerheden voortbrengen.
Het is heel makkelijk om innerlijk verzwakt te worden en de vrede te verliezen. Vandaar de constante groei van depressie, innerlijke leegte, stress, laag zelfvertrouwen etc.

De menselijke neiging hiervoor is om zich af te sluiten en niet over dit onderwerp te willen praten. Wanneer men toch tot het punt komt om het hart te luchten, is het probleem al in een vergevorderd stadium, dat zorgt ervoor dat de oplossing moeilijker wordt.
Het is onvermijdelijk dat er strijden in ons innerlijk plaatsvinden, maar het is wél te vermijden dat wij erdoor verslagen worden.
Als dit u bekend voorkomt, weet dan dat u niet de enige ben die zo’n situatie meemaakt. In de UKGR hebben wij talloze mensen gecounseld die door soortgelijke situaties heengingen. Velen van hen werden geholpen en hebben de innerlijke vrede kunnen vinden. Zoek u naar innerlijke vrede?
Velen denken dat hulp zoeken gelijk staat aan zwakheid. 
Echter, zwakheid is niets doen om te veranderen wat niet goed gaat.
Bisschop Rui Silva


Elke zondag om 07.00uu , 09.00uu , 12.00uu & 18.00uu (ook om 15.00uu).
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten