BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

dinsdag 11 augustus 2015

EEN GRATIS VOORPROEF VAN…



Een gratis voorproef van de Eeuwigheid
De grootste bezorgdheid van de mensheid is die met betrekking tot zijn eigen toekomst. De ongemakkelijkheid van dit onderwerp heeft hem ertoe geleid om manieren te zoeken om erachter te komen wat de toekomst brengt. Dit is waarom de mens zich bezighoudt met astrologie, het weer bestudeert, voorspellingen maakt… Maar, eigenlijk kunnen we allemaal een duidelijk beeld hebben over hoe ons leven zal zijn. Niet alleen over 10, 20 of 30 jaar, maar ook over waar wij de eeuwigheid zullen doorbrengen.

Jezus zei dat het Koninkrijk Gods zich binnen de mensen bevindt (Lucas 17:21). Hierdoor concluderen wij dat het koninkrijk van de duivel zich daar ook bevindt. En als beide koninkrijken zich binnenin de mens bevinden, kan niemand zien of weten welke zich binnenin een ander bevindt. Alleen de drager zelf weet welke van de twee koninkrijken zich in hem bevindt. Hierdoor weet niemand, behalve de persoon zelf, wat hem wacht in de eeuwigheid.
Dit betekent dat binnenin u een kleine indicatie zit van hoe u voor eeuwig zult leven, ook na het verlaten van deze wereld. Zoals het Koninkrijk Gods een voorproef is van het Koninkrijk der Hemelen, is het koninkrijk van de duivel een voorproef van het koninkrijk van de hel.
Dus wanneer een persoon vol is van vrede, vreugde en rechtvaardigheid, zoals beschreven in Romeinen 14:17, zal uw eeuwige leven ook vervuld zijn met vrede, vreugde en rechtvaardigheid. Maar wanneer het bestaat uit kwaadaardigheid, leed en verdriet zal uw eeuwige leven bestaan uit nog grotere kwaadaardigheid, leed en verdriet.
Als u de hemel leeft op aarde, zult u in de hemel leven na de dood, maar als u de hel leeft op aarde, zult u in de hel leven na de dood. Dit heeft niets te maken met wat er om u heen gebeurt, maar puur met wat binnenin u zit. Zij die uit God geboren zijn hebben het paradijs in hun hart, zelfs te midden van een hel van problemen. Daarentegen hebben zij die niet uit God geboren zijn de hel in hun hart, zelfs als zij een heerlijk en comfortabel leven leiden zonder grote zorgen.
Dus, als u wil weten waar u de eeuwigheid zult doorbrengen, kijk dan binnenin u. Hoe u op dit moment leeft van binnen, is hoe u voor eeuwig zult leven van buitenaf. Tenzij u van “richting” verandert voordat u deze wereld verlaat.
Laat u zich niet bedriegen door een titel, religie, reputatie of het goede gevoel dat u krijgt door tijdelijke bezittingen.
Maar onthoud: de effecten van wat zich binnenin u bevindt zullen buitengewoon vermenigvuldigd worden in de toekomst en u weet niet of dat vandaag, morgen of over 10 jaar gebeurt. Daarom is het noodzakelijk om voorbereid te zijn en te streven om het Koninkrijk Gods in u te hebben zodat wanneer de tijd daar is, u daar toegang tot zult hebben.


Elke zondag om 07.00uu - 09.00uu & 12.00uu (ook om 15.00uu & 18.00uu).
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten