BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

woensdag 2 augustus 2017

ERGSTE PIJN VS GROOTSTE PLEZIER




Wat is de ergste pijn die de mensen kunnen voelen?
Het is niet aan het lichaam, in het liefdesleven, in de familie, financieel… het is de pijn die in de ziel wordt gevoeld. Ja, de pijn in de ziel is het ergste van allemaal, want het wordt gevoeld als een angst, een leegte, een diep verdriet zonder uitleg, de onrust… de angst voor de dood.

Deze pijn is het gevolg van het feit dat de persoon ver van God is, van zijn Schepper… Als gevolg hiervan, raakt hij gefrustreerd door alles.
Aan de andere kant…
Wat is het grootste plezier dat de mensen kunnen voelen?
Het grootste plezier dat de mens kan voelen, zit ook in de ziel. Zoals de ergste pijn komt doordat de persoon ver is van God, is het grootste plezier om dichtbij God te zijn, want als gevolg hiervan, wordt de persoon gelukkig in alles.
Hier is de reden waarom God wil dat wij Priesters van Hem zullen zijn. Het Werk van de Priester is dichtbij God komen om Hem vrijwillige offers aan te bieden…
Er was en zal nooit een Priester van de Allerhoogste God zijn die ongelukkig, verbitterd, problematisch, overgevoelig, ongelukkig of gefrustreerd is…
Nu kunt u uzelf evalueren en weten of u een Priester van God bent geweest of niet.
In de praktijk is een Priester van de Levende God zijn, leven in Rechtvaardigheid en Heiligheid, zodat alles wat we aan onze Hogepriester, de Here Jezus, presenteren, geaccepteerd en goedgekeurd wordt.
Het is niet genoeg om kennis van de Bijbel te hebben, tot een religie te behoren, op de zondagen naar de Kerk te gaan, tiende te geven, zingen, offerande te geven, het Woord horen, weggaan en de rechtvaardigheid niet praktiseren en niet in Heiligheid leven.
*Leven om Zijn Wil te doen en niet die van u of die van anderen.
“Nu dan, indien gij aandachtig naar Mij luistert en mijn verbond bewaart, dan zult gij uit alle volken Mij ten eigendom zijn, want de ganse aarde behoort Mij. En gij zult Mij een koninkrijk van priesters zijn en een heilig volk” (Exodus 19:5-6)  
De Geest van de Levende God doet u begrijpen wat u moet doen:
 ▪ Haal alle twijfels weg door te praten met een van onze Pastors;
 ▪ Toon oprecht berouw en wees bereid om u zo snel mogelijk in het water te laten dopen;
 ▪ Zoek vurig de doop met de Heilige Geest op de woensdag en zondag.
 ▪ Maak deel uit van een van de vele groepen van de UKGR

God is met u en wij ook!
Ik zie u in een Universele Kerk of in de Wolken!

Met dank aan: bisschop Júlio Freitas


Elke zondag om 07.00uu, 09.00uu, 12.00uu, 15.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten