BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

woensdag 16 augustus 2017

VASTEN VAN DANIEL (DAG 2)




Het doel van de vasten van Daniel 


De dag beginnen met God is altijd een goed idee. Bereid u voor door een beetje tijd apart te zetten om over deze woorden van het geloof te mediteren.

Wat onze gezondheid betreft, eet de meerderheid van ons vandaag te veel of te weinig. We hebben verschrikkelijke eetgewoonten. Dit is uw kans om na te denken over uw eetgewoonten en een balans te vinden. Onthoud, uw lichaam is de tempel van de Heilige Geest. Het verzorgen ervan is een geestelijke taak.


Maak uw hart schoon, het is gebruikelijk om kleine stukjes haat, jaloezie, wrok en bitterheid te vinden waarvan we niet eens wisten dat het daar is. Het is goed om dat alles schoon te maken, een emotionele diepe reiniging te hebben en uzelf te ontdoen van wat u niet nodig hebt. Het beste hiervoor heet vergiffenis.

Als u gisteren uw lijst van schulden hebt gemaakt, dan is het vandaag de dag om te plannen welke stappen u moet nemen om ze één voor één te elimineren. Te beginnen met de kleinste schuld is makkelijker en meer motiverend. Gaat uw gang. Gewoon een reminder, als u geen schulden hebt, doe iets anders om uw financiële situatie te verbeteren / te organiseren.

Tenslotte hebben we allemaal in ons gedachten iets aan het rollen en zeggen: 'u hebt dit nog niet gedaan, u hebt dat nog niet gedaan ...' Goed, laten we stoppen met dit gebroken recorder en doen wat we ooit moeten doen voor eens en voor altijd!

Ik zie u morgen!
p.s. Wat denkt u om iemand uit te nodigen om hieraan mee te doen? 
Wordt partners en motiveer elkaar.






Bisschop Renato Cardoso



Elke zondag om 07.00uu, 09.00uu, 12.00uu, 15.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. ; +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten