BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

zondag 27 augustus 2017

GEDOOPT MET DE HEILIGE GEEST EN MET VUUR




13e Dag van de Vasten van Daniël


Hallo bisschop! Mijn naam is Iolanda en ik ben van de JvO van Belo Horizonte in Brazilië. Een aantal maanden geleden kwam een vriend van ons op een onrechtvaardige manier in de gevangenis terecht. Dit gebeurde twee weken nadat hij de Heilige Geest had ontvangen in de laatste Vasten van Daniël. 


Bisschop, hij bleef twee maanden in de gevangenis en wat hij daarbinnen deed, was iets dat mij verbaasde. Omdat ik hem kende, wist ik dat hij in de gevangenis niet zou stoppen met zielen redden, alleen ging hij verder dan dat. In de gevangenis hield hij diensten. Maandag sprak hij over voorspoed; dinsdag bad hij voor de bevrijding. Zonder angst zette hij zijn hand op de hoofden van de gevangenen. Woensdag zocht hij de Heilige Geest; donderdag bad hij voor de familie en leerde hij ze hoe de vrouw en kinderen te behandelen; vrijdag en zondag was hetzelfde. Hij volgde de programma van de diensten van de kerk. Op zondag gaf hij de druppel van het wonder en de gevangenen zongen nog samen met hem: “Beweeg het water Heer, beweeg het water…”

Bisschop, hij vertelde dat dit hem het meest heeft gemarkeerd, omdat het druppel van het wonder onder alle gevangenen, in de hele gevangenis rond ging. Hij stelde ook de genezing van een van de gevangene vast die een wond had en daarna werd genezen. De gevangenen luisterden de hele dag naar het programma van de Kerk. Om drie uur ’s nachts maakte hij iedereen wakker die in dezelfde cel als hem was om te bidden.

In de gevangenis werd hij door de gevangenen, die veel respect voor hem hadden, geroepen als pastor. Deze jongen doopte de gevangenen die daar waren en velen hebben al gezegd dat wanneer ze uit de gevangenis komen, naar de kerk zullen gaan en getuigenis zullen geven van wat hij daarbinnen heeft gedaan.

Kortom bisschop, hij kon hebben geklaagd vanwege die onrechtvaardige situatie die hij aan het meemaken was. Alleen liet hij toe dat God hem op een grandioze manier gebruikte.

Bisschop, hij is al 3 maanden uit de gevangenis, maar alleen vandaag hebben we kunnen praten over wat er daarbinnen is gebeurd. Hij verheerlijkt zichzelf niet vanwege dit en er zijn weinig mensen die weten wat er is gebeurd. Hij verteld het op een natuurlijk manier. Zo heeft hij het ook aan mij verteld, omdat we zonder te willen op het onderwerp kwamen. Zijn naam is César. Ik kon niet nalaten dit niet aan u te vertellen. Ik weet dat dit een lange e-mail is, maar het was nodig.

Dank u wel voor uw aandacht bisschop.
God zegent u meer en meer.

Met vriendelijke groet, Iolanda Gomes


Met dank aan: Bisschop Marcello Brayner


Elke zondag om 07.00uu, 09.00uu, 12.00uu, 15.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel.: +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten