BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

woensdag 16 augustus 2017

VASTEN VAN DANIEL ( DAG 1)




HET DOEL VAN DE VASTEN VAN DANIEL


Ik nodig u uit, u die zich tot deze vasten van Daniel wil toetreden (of wil meedoen) om in de volgende 21 dagen het grootste voordeel te krijgen en in alle opzichten te groeien.

Elke dag beginnen wij met vijf taken van de dag die op vijf gebieden van uw leven gericht zijn: geestelijk, gezondheid, relaties, financiën en persoonlijke groei.


Wat is het punt van dit doel?
Net zoals de vasten van eten niet alleen gaat over het niet eten, is de vasten van Daniel ook niet alleen om van seculiere informatie of media uitgesloten te worden. De vasten van Daniel vereist onthouding, maar ook houdingen die u helpen uw doelen te bereiken.

Het doel achter de vasten van Daniel is om uw leven op een algemene manier te versterken en u voor te bereiden om met al uw kracht te beginnen.

Hoe kan ik dit tabel met taken gebruiken?
Waarschijnlijk zal niet alles dat hieronder aangegeven is,  voor u van toepassing zijn. Bijvoorbeeld, de financiele taak van vandaag verwijst naar uw schulden. Maar als u geen schulden heeft, kunt u het vervangen, iets doen die betrekking heeft op uw financiële situatie.

Indien mogelijk, stel ik voor dat u dit tabel van taken afdrukt en de hele dag door met u meeneemt, om niet te vergeten en ook te markeren welke taken u hebt afgerond.

Doet u mee?
Dus, laten we beginnen! Hier zijn de taken van vandaag:







Bisschop Renato Cardoso





Elke zondag om 07.00uu, 09.00u, 12.00uu, 15.00u, 18.00uu.
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764


Geen opmerkingen:

Een reactie posten