BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

vrijdag 4 augustus 2017

HET KONINKRIJK VAN GOD




Na de schepping schiep God Adam en Eva om Zijn Koninkrijk op Aarde te ontwikkelen. Zij faalden en het Koninkrijk van God moest wachten.
Vanwege de geestelijke en morele corruptie moest de Heer de mensheid vernietigen en alles opnieuw beginnen met Noach en zijn familie.
Echter, zij faalden ook en de menselijke corruptie nam de overhand. Het Koninkrijk van God op Aarde kon weer niet ingewijd worden.
Zo riep de Heer Abraham om een natie op te richten die anders zou zijn dan de anderen. Een koninkrijk waar Gerechtigheid heerst en Zijn volk Hem dient als vertegenwoordigers van God op Aarde. Maar, het nageslacht van Abraham faalde ook, en het Koninkrijk van God op Aarde moest wachten.
Uiteindelijk, terwijl Hij Zijn Koninkrijk nog niet kon stichten vanwege het menselijke ras, zond God Zijn Zoon Jezus om Hem te vestigen in de harten van hen die het willen.
De Here Jezus stichtte Zijn Koninkrijk op Aarde vanaf de twaalf apostelen. Ook wel Kerk genoemd, worden de inwoners van het Koninkrijk van God op Aarde geleid door de Geest van God. De reden hiervoor behandelt Petrus, geleid door de Heilige Geest, in zijn brief aan de ware discipelen van Jezus, zeggende:
Gij echter zijt een uitverkoren geslacht, een koninklijk priesterschap, een heilige natie, een volk (Gode) ten eigendom, om de grote daden te verkondigen van Hem, die u uit de duisternis geroepen heeft tot zijn wonderbaar licht (1 Petrus 2:9).
Daarom werkt de ware Kerk van de Here Jezus Christus niet om welke confessionele vlag dan ook te verdedigen.

Zij verdedigt als eerst haar gemeenschap met God de Vader, door God de Zoon, onder de begeleiding van God de Heilige Geest;
Zij verdedigt haar Behoudenis;
Zij verdedigt haar kindschap Gods;
Zij verdedigt haar priesterlijke karakter (van een dienaar) van de Allerhoogste;
Zij verdedigt de gerechtigheid van het Koninkrijk van God;
Zij verdedigt het feit dat zij het exclusieve eigendom van God is;
Kortom, zij verdedigt haar bovennatuurlijke geloof.
Hij noemde dit leven, en leven in overvloed.

Bisschop Edir Macedo


Elke zondag om 07.00uu, 09.00uu, 12.00uu, 15.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten