BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

woensdag 23 augustus 2017

IN GEEST...




9e Dag van de Vasten van Daniël

“Ik was in de geest op de dag des Heeren en ik hoorde achter mij een luide stem, als van een bazuin” (Openbaring 1:10).  

                                                                           
U kunt de Stem van God alleen horen en gehoorzamen wanneer u in Geest bent. Wat betekent het om in Geest te zijn? Is het mogelijk om in Geest te zijn terwijl de menselijke omstandigheden gunstig zijn? Nee. Is het mogelijk om in Geest te leven terwijl het vlees geniet van de plezieren van de wereld? Nee.

Hoe is het dan mogelijk om in Geest te zijn?
1 – Wanneer het verstand bezig is met het overpeinzen op het Woord van God of wanneer de gedachten onderworpen zijn aan de gedachten van de Allerhoogste;
2 – Het overpeinzen op het Woord van God vereist het opgeven van het zien en horen van de dingen van deze wereld. Blind en doof zijn voor alles wat er om u heen gebeurt. Onthouding van het internet, televisie, bioscoop, seculiere literatuur en welk vermaak dan ook dat het verstand van de dingen van God afleidt.
Het is zeker moeilijk. Zoals de Behoudenis van de ziel ook moeilijk is.
De Here Jezus zegt:
“Ga binnen door de nauwe poort, want wijd is de poort en breed is de weg die naar het verderf leidt, en velen zijn er die daardoor naar binnen gaan; maar de poort is nauw en de weg is smal die naar het leven leidt, en weinigen zijn er die hem vinden” (Mattheüs 7:13-14).
De mensen die het comfort van de wijde poort, de makkelijke weg van het koninkrijk van deze wereld opofferen, om hun intrede tot het Koninkrijk van de Hemelen door de nauwe poort te garanderen, zijn daadwerkelijk weinig. Dit is de reden waarom weinigen de volheid van de Heilige Geest hebben ontvangen.
Maar er is geen andere manier. Wie de prijs wil betalen voor het ontvangen van de Geest van God, dient te offeren, de persoon dient zich te onthouden van de lusten van het vlees.
De Vasten van Daniël is alleen bedoeld voor degenen die dorstig zijn naar de Geest van God.


Bisschop Edir Macedo


Elke zondag om 07.00uu, 09.00uu, 12.00uu, 15.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten