BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 31 juli 2017

DE LIEFDE DIE NIET GOED DOET




Het geloof zonder emotie is het enige instrument van de redding van de ziel. Dit wetende, heeft de hel sterk geïnvesteerd om uw aandacht af te leiden naar de “hartstochtelijke liefde”.
Deze soort liefde die vrij en gevoelig is, trekt de mensen aan die bewogen worden door emotie, omdat in de naam van de liefde alles mag. Man met man, vrouw met vrouw, een ouder persoon met een jong persoon, liefde voor het geld, de wereld en haar glorie en ga zo maar door…

Het kwaad ondersteunt dit gevoel tussen de mensen, niet alleen met het doel om hen te leiden naar een hels huwelijk, maar boven alles om door middel van hen, opstandige schepsels voort te brengen die kunnen leiden tot zoveel andere problemen. Het resultaat: sociale chaos.
Wat de “hartstochtelijke liefde” voor het geld betreft is de schande niet minder. Hij is verantwoordelijk voor alle sociale onrechtvaardigheid.
De bezorgdheid van de rijke is om meer en meer te bezitten. Zelfs als het leidt tot de dood van de hongerigen en ellende van de armen.
Het geld biedt daadwerkelijk een zodanig gevoel van veiligheid en macht, dat het zelfs zijn slachtoffers de toekomst van de ziel doet vergeten. De dwazen hebben zich aan zo een passie overgegeven en het geloof veracht.
Maar het ergste is dat de kracht van deze “liefde” het vage geloof van een groot deel van de christenen heeft doen afdwalen.
De geest van hebzucht investeert sterk in de “hartstochtelijke liefde” om niet alleen de “rebellen” aan te trekken die hun koninkrijk verlaten, maar ook om huwelijken te zaaien die kinderen voor de vernietiging voortbrengen.
Niet alleen met betrekking tot het geld, echter, veel meer met betrekking tot de passie die uit het niets tussen een man en vrouw plaatsvindt. In dit aspect is de vernietiging enorm geweest.
Het geld op zich is niet slecht. Maar de liefde voor het geld wel! Als een dienaar, is het heel erg trouw, maar als heer is het extreem wreed.
Zoals het niet mogelijk is om van twee vrouwen of twee mannen op hetzelfde moment te houden, zo accepteert het bovennatuurlijke geloof op geen enkele manier om te delen. U kunt niet twee heren dienen…
“Niemand kan twee heren dienen… gij kunt niet God dienen én Mammon”(Mattheüs 6:24).
Bisschop Edir Macedo


Elke zondag om 07.00uu, 09.00uu, 12.00uu, 15.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten