BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

vrijdag 7 juli 2017

VERSTRIKT IN DE DUISTERNIS




“Het volk, dat in duisternis gezeten is, heeft een groot licht gezien, en voor hen, die gezeten zijn in het land en de schaduw des doods, is een licht opgegaan” (Mattheüs 4:16).
Het volk dat in duisternis gezeten is, gaat over mensen die in een complete geestelijke blindheid leven. Ze hebben geen behoefte aan religies en filosofieën. Ze hebben behoefte aan het intelligente geloof dat bevrijdt, onafhankelijk van of ze het wel of niet verdienen om vrij te zijn. De toegang tot het intelligente geloof komt met de kennis van de Waarheid van God, die in de Bijbel staat vastgelegd.
Het gebrek aan kennis van de Heilige Schriften laat de mensen zonder keuze, zonder begeleiding, zonder licht… Dit is de reden waarom vele mensen zich bevinden in de wachtkamer van de dood. Ze leven in het land en de schaduw des doods. Dit land wordt bezet door mensen die aan het wachten zijn op de dood. Ze werden al veroordeeld door de medicijnen en hebben geen hoop meer om te leven. Ze voegen zich toe aan deze groep mensen die verstikt wordt door de depressie en eraan denkt om het leven op te geven enz. Echter, zowel voor de mensen die in de duisternis gezeten zijn als de mensen die leven in het land en de schaduw van de dood, is er alleen één effectief, definitief en gratis medicijn: het Woord dat uit de Mond van God komt.
De simpele kennis hiervan doet het intelligente geloof geboren worden, dat voorziet in de behoeftes van allen die geloven. Dit geloof komt van de Geest van God, precies goed voor elke behoefte. Dit is het Grote Licht, het is het Licht dat sinds de geboorte van de Here Jezus Christus is opgegaan. Jezus is het WOORD VAN GOD dat Vlees werd.
Daarom heeft het intelligente geloof niets te maken met religie A, B of C. Het intelligente geloof brengt antwoorden voor iedereen die in het WOORD gelooft, onafhankelijk van of hij het verdient of niet, of ze heiligen zijn of zondaars, het maakt niet uit. Daarom is het licht opgegaan voor de mensen die in de duisternis gezeten zijn, voor de mensen die zich bevinden in het land en de schaduw van de dood.
Bisschop Edir Macedo


Elke zondag om 07.00uu, 09.00uu, 12.00uu, 15.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten