BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

donderdag 1 juni 2017

HEERSEN




Na de Hemel, de Aarde en alle irrationele dieren te hebben geschapen, schiep de HERE God de mens naar Zijn beeld en volgens Zijn gelijkenis. Vervolgens leende Hij Zijn autoriteit zeggende: heers over alle vissen, over het gevogelte des hemels, over het vee en over de gehele aarde en over al het kruipende gedierte dat op de aarde beweegt. Oftewel, HEERS OVER DE AARDE, ZEE EN LUCHT.
Ondanks het feit dat Abraham en de andere helden van het geloof van de Bijbel, de vervulling van deze Goddelijke grootheid niet hebben gezien, geloofden ze zelfs zo en stierven ze in dit geloof. De wereld heeft geen excuses om hun ongeloof te rechtvaardigen. Deze en meerdere heilige teksten van de Bijbel zijn een voldongen feit geweest van het bestaan van de Allerhoogste. De Here God leende aan de menselijke schepping intelligentie, wijsheid en autoriteit om over de Aarde, Zee en Lucht te heersen.
Zelfs zo heeft het menselijke ras zich als zodanig beschouwd, alsof het God was. Ze heeft de Bron van haar intelligentie, kennis en scheppingskracht veracht.
Ze heeft het vliegtuig gecreëerd om verder dan de wolken te gaan; de raket om naar Mars te gaan; de onderzeeër om naar de diepten van de zee te gaan; ze heersen over alle dieren, maar kunnen niet over zichzelf heersen, zelfs niet om de twijfels, depressie, emotionele onrust, bezorgdheden, angsten, slapeloosheid, migraine, onzekerheden en ga zo maar door, te verwijderen.
Echter, zelfs zo heeft de Almachtige ons Zijn Heilige Woord gegeven, zodat wij daardoor zullen drinken van Zijn Geest en ook het geleende intelligente Geloof met Zijn Autoriteit zullen ontvangen. Zijn Macht ontvangen om ook de innerlijke problemen te domineren. Geloof in Zijn Woord, in Zijn Naam en Zijn Geest.
Wie wijs is klampt zich vast aan het Woord en wordt boven alles niet gedomineerd door de geestelijke machten van het kwaad, om alles door het INTELLIGENTE GELOOF te domineren.
“En God zeide: Laat Ons mensen maken, naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en dat zij heerschappij hebben over de vissen der zee, en over het gevogelte des hemels, en over het vee, en over de gehele aarde, en over al het kruipend gedierte, dat op de aarde kruipt” (Genesis 1:26).
Bisschop Edir Macedo


Elke zondag om 07.00uu, 09.00uu, 12.00uu, 15.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanapad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten