BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

woensdag 28 juni 2017

DNA VAN DE HEL




De zonde is de dodelijkste plaag op Aarde geweest. Het heeft niet alleen het menselijke ras en de dieren besmet, maar de gehele Aarde. Er was en is alleen één manier om de vloek van de zonde te elimineren: de dood van de zonde. Maar hoe wordt de zonde gedood zonder dat de zonde wordt opgeofferd? Alleen door een vervanger van de zonde die perfect of zonder zonde is.
De vervanger die geofferd dient te worden, kan niet besmet zijn met de zonde. Het is alsof iemand bloed wil doneren dat onrein is. Het zou niet mogen. Dit is ook het geval met de vervanger voor de zonde: het dient PERFECT te zijn.
Het onschuldige en perfecte dier dat geofferd werd om de “naaktheid” van Adam en Eva te bedekken, kenmerkte het Lam van God die de zonde uit de wereld haalt. Het offer van dat dier diende om het menselijke ras levend te houden, maar ziek in de ziel en besmet met het vervloekte DNA van de zonde. Zo groeide de mensheid besmet op.
Adam en Eva bleven leven, maar GESCHEIDEN van de Allerhoogste.
Zodat het menselijke ras kon TERUGKEREN naar een verbond met Hem, stelde God de Wet van Offerandes en offers in. Zo een Wet diende aan het principe van het geloof te voldoen. Stel u eens voor dat de zondaar tot God komt met een offer in zijn hand en vol met haat in zijn hart? Is dit mogelijk?
Vrijwillige offerandes, offerandes van offer voor de zonde en voor veroveringen, offerandes van vredeoffers en alle andere offerandes en tienden hebben verschillende doelen. Echter, elk van hen heeft een ander doel, maar ze hebben alleen Eén Geest. Alleen de mensen aan wie het geloof werd geopenbaard door de Geest van God, hebben moed om op het Altaar te komen en te offeren.
Bisschop Edir Macedo

Elke zondag om 07.00uu, 09.00uu, 12.00uu, 15.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad #26
Paramaribo - Centrum
Tel. :+ 597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten