BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

woensdag 7 juni 2017

DE SCHAT VAN HET GELOOF




Ondanks het feit dat het abstract is, is het Geloof een aanvals- en verdedigingswapen. Alles op deze wereld hangt van dit gereedschap af.
Om gematerialiseerd te worden in voordelen, is het Geloof afhankelijk van de handeling of moed om te offeren voor wat u gelooft.
De kleinste twijfel is al genoeg om de moed te blokkeren en het doel op te geven. De kleinste twijfel op de financiële markt is al genoeg om de aandelenbeurs van elk land te vernietigen. Hetzelfde geldt met betrekking tot andere zaken. Een gerucht van twijfel over een bepaald product is genoeg om uw handel en productie in elkaar te doen zakken. Iedereen weet dit.
Welke arts of wat voor beroep dan ook gebruikt niet het geloof in hun intellectuele vermogen om te slagen? Welke democratische regering negeert zijn populaire goedkeuring? Welke boer gebruikt niet het geloof in de grond en het klimaat om te zaaien?
Alles is afhankelijk van het Geloof, hetzij natuurlijk of bovennatuurlijk, of er nou geloof is in God of niet, het geloof is aanwezig in het menselijke ras.
Het leven heeft te maken met het Geloof. Het Geloof heeft te maken met liefde, gezondheid, familie, zaken, professionele carrière, studies, wetenschap, oftewel, het Geloof maakt deel uit van ALLES IN HET LEVEN.
Het enige waar het Geloof niet mee te maken heeft is de religie. Tenminste het bovennatuurlijke Geloof. Wanneer het geloof onterecht wordt gekoppeld aan de religie, is dit soort geloof zeker natuurlijk en heeft het te maken met gevoelens; het heeft niets te maken met het Bijbelse Geloof, het Geloof dat te maken heeft met het verstand.
Het religieuze geloof heeft betrekking op het emotionele geloof. Het is de vrucht van wat natuurlijk is voor de mens. De mensen geloven omdat ze hebben gezien, aangeraakt en boven alles, gevoeld…
De Auteur van het intelligente Geloof zegt: “En Mijn rechtvaardige zal uit geloof leven”(Hebreeën 10:38). 

Dat wil zeggen, rechtvaardigheid komt van het Geloof; het leven komt van het Geloof. Er is geen rechtvaardigheid zonder de betrokkenheid van het Geloof.

Bisschop Edir Macedo

Elke zondag om 07.00uu, 09.00uu, 12.00uu, 15.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764


Geen opmerkingen:

Een reactie posten