BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

woensdag 29 juni 2016

GROTE OVERWINNINGEN!! ZIJN VOOR IEDEREEN??




In 2 Samuël, hoofdstuk 22, vers 51 staat er geschreven: “Hij schenkt Zijn koning grote uitreddingen, en betoont trouw aan zijn gezalfde” dat wil zeggen, Hij geeft grote overwinningen. Aan wie openbaart God Zijn grote redding?


Aan Zijn koning. Deze koning waarover wordt gesproken bent u, ben ik, zijn wij, want Hij is de koning der koningen. Verder wordt gezegd, “en betoont trouw aan zijn gezalfde”, barmhartigheid, vriendelijkheid. Openbaart God zijn redding, Zijn grote overwinningen aan iedereen?
Nee. Het staat daar geschreven in uw Bijbel, Hij geeft dat alleen aan degene die Hem dient, die Zijn gezalfde is, en aan degene die trouw aan Hem is. – aan deze, Toont hij Zijn Redding, geeft Hij grote overwinningen, en toont Hij zijn goedheid. Dat wil zeggen, dat alles wat slecht was, goed wordt; alles wat een nederlaag was, een overwinning wordt. Nu zegt hij, “Hij schenkt Zijn koning grote uitreddingen, en betoont trouw aan zijn gezalfde”, aan David en zijn nageslacht voor altijd. ”
Dus let op, want de overwinningen, in dit leven, waarvoor u misschien de kerk hebt verlaten om die te bereiken, al zijn die in uw huwelijk, gezondheid, uw financiële leven, opleiding, en misschien hebt u die niet eens kunnen bereiken, of misschien heeft u een paar bereikt – desondanks waren zij niet de Grote overwinningen. Omdt volgens de Heilige Geschriften, deze Grote overwinning, of Grote overwinningen, die door middel van Zaligheid komen, en die zal weerspiegelen in de andere gebieden van uw leven, voor een Gezalfde zijn…. Is dit niet wat er in uw Bijbel staat?
“Aan Zijn gezalfde” en wie is deze gezalfde? Degene die zich bewijst, degene die zijn trouwheid en gehoorzaamheid gematerialiseerd heeft… dit is de degene die God zal zalven en zijn Redding zal geven, maar ook grote overwinningen zal geven.
God is met u, en ik ook!
Bisschop Júlio Freitas


Elke zondag om 07.00uu , 09.00uu , 12.00uu & 18.00uu (ook om 15.00uu).
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten