BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

dinsdag 14 juni 2016

BEN JE BEREID OM DE STEM VAN GOD TE HOREN?





Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel tijd jij, met gebogen hoofd, starend naar jouw smartphone besteed aan “social media” (zij dat op WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram…)? En hoe zit het met het zappen naar televisiezenders? Op het internet worden vaak tientallen sites tegelijkertijd geopend zonder dat je de tijd ervoor hebt om ze te lezen of bekijken. Kranten, tijdschriften, folders radio… Alles strijdt om jouw aandacht, van het moment dat je je ogen opent en wakker wordt , tot het moment dat je wilt gaan slapen. Het is een waar bombardement aan constante audiovisuele informatie.
Wij zijn het resultaat van hetgeen wij in ons verstand toelaten. Het is een cyclus: wat in jouw verstand komt (zij dat door je oren of ogen) zal jouw gedachten, die de basis van jouw beslissingen zijn, vormen en jouw acties bepalen. En alle acties veroorzaken reacties.
Daarom praat God altijd in het verstand van de mens en niet in zijn hart, zoals velen ten onrechte denken. Maar hoe zal jij Hem kunnen horen als jouw verstand altijd vol zit met allerlei informatie?
De Vasten van Daniël is een periode van 21 dagen die wij afscheiden om alles wat onnodig is van ons verstand te verwijderen, zodat wij ruimte kunnen creëren om de stem van God te kunnen horen.
Gods stem zal niet te horen zijn wanneer de wolken opeens uit elkaar gaan en er een geluid als dat van donder uit de hemel komt. Nee. Hij zal zacht maar ferm in jouw verstand komen… een antwoord waar je al zo lang naar hebt lopen zoeken… iets waar Hij je aan zal herinneren.
Ben je bereid om de stem van God te horen en Zijn begeleiding in praktijk te zetten? Zo ja, dan is de Vasten van Daniël voor jou.


Elke zondag om 07.00uu , 09.00uu , 12.00uu & 18.00uu (ook om 15.00uu).
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten