BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 13 juni 2016

21 DAGEN - VASTEN VAN DANIËL





Voor iedere twijfel, vraag of aarzeling bestaat er een antwoord, maar er zijn antwoorden die effectiever zijn dan andere en die het probleem oplossen…

“In die dagen bracht ik, Daniël, drie volle weken door met rouw bedrijven; smakelijke spijze at ik niet, vlees noch wijn kwamen in mijn mond en ik zalfde mij in het geheel niet, tot er drie volle weken verlopen waren”(Daniël 10:2-3)
Daniël was een vastberaden man, met duidelijke idealen en, om dit te bereiken stopte hij niet voor zijn gevoelens, voor wat dan ook of wie dan ook, hij nergens voor, en voor niemand om de mens te behagen. In tegendeel, hij nam een persoonlijk initiatief om een vasten te beginnen dat hem gescheiden hield van alles wat hem zou of kon scheiden van zijn geestelijke focus, van het weten wat Gods wil was!

Hoe zit het met jou? Waar ligt jouw focus? Bij het hebben van een droomcarriére? Het huis dat je altijd wilde? Trouwen? Kinderen krijgen? Of bevatten jouw dromen de dorst naar een stabiel geestelijk leven? Een hechte Relatie met God? De dagelijkse zoektocht naar jouw Behoudenis? En het ontvangen van Gods Geest?

“Maar moet ik kiezen tussen het geestelijke en het materiële?” Ja! De Here Jezus Zelf zei: “Maar zoekt eerst Zijn Koninkrijk en Zijn gerechtigheid en dit alles zal u bovendien geschonken worden” (Matteüs 6:33)

Wat inhoudt dat, zodat de materiële kant gewaarborgd en succesvol is, wij het op een laag pitje dienen te houden en prioriteit dienen te geven aan wat het belangrijkst is, namelijk ons geestelijk leven!

Om deze reden beginnen wij vanaf 5 juni tot 26 juni het 'scheidingsproces', van werkelijke uitsluiting - wat degenen die hieraan deelnamen erg heeft bevoordeeld. Ja, we leven in deze wereld, maar we hoeven niet gedwongen alles toe te staan wat het ons aanbiedt, of er zelfs aan deel te nemen als het niet bij ons past. De VASTEN VAN DANIËL biedt de nodige scheiding om het volgende te bereiken: 
De vereiste ontgiftiging om het nodige belang te schenken aan de geestelijke kant; De Kracht waar het jouw geest aan ontbreekt, omdat het zwak of verloren is; Heiliging, Reiniging en Vernieuwing; De absolute Opwekking van jouw Relatie met God; GODS GEEST DIE IN JOU LEEFT!
Het zullen drie weken van constant en onophoudelijk zoeken naar de Heilige Geest en het afsluiten van de wereld's lawaai van seculiere informatie die ons afleidt en onze aandacht wegneemt van wat er het meest toe doet.
Heb je de Heilige Geest gezocht, maar werd je nog niet Verzegeld?
NEEM DEEL


Elke zondag om 07.00uu , 09.00uu , 12.00uu & 18.00uu (ook om 15.00uu).
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten