BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 4 september 2017

ER BESTAAT GEEN GEHUIL ...




20e Dag van de Vasten van Daniël

De Geest van God hebben, betekent Dezelfde Geest hebben als die de Here Jezus had.
Als iemand echt wilt weten of hij wel of niet de Heilige Geest heeft, is het genoeg om in de Spiegel van het Evangelie te kijken, dat wil zeggen in het leven van Jezus en Zijn discipelen.


Bijvoorbeeld, kunt u in het Nieuwe Testamen lezen dat een dienaar van God, vooral na de neerdaling van de Heilige Geest, klaagde, jammerde en huilde vanwege zijn situatie, persoonlijke problemen, liefdesleven, familie en zelfs het financiële leven?
Dat betwijfel ik!

Alleen de mensen die misleidt en bedrogen zijn door de bedrieglijke geesten, leven te klagen over het slechte kwaliteit van leven.
Het ontvangen van de Heilige Geest betekent niet dat u immuun voor de problemen wordt.
Jezus waarschuwde: “Dit heb Ik tot u gesproken, opdat gij in Mij vrede hebt. In de wereld lijdt gij verdrukking, maar houdt goede moed, Ik heb de wereld overwonnen.” (Johannes 16:33)
Dit wil zeggen, dat zelfs uit God geboren en vol bent van de Heilige Geest, moesten Jezus en Zijn ware discipelen problemen confronteren… Maar zij overwonnen ze dag na dag.
Ik kan me niet voorstellen dat iemand van hun met anderen aan het klagen was over zijn persoonlijke problemen.
Het ontvangen van de Heilige Geest geeft condities om de wereld te overwinnen en niet leven op een zee van rozen.
Wie verzegeld werd met de Heilige Geest heeft kracht, macht, geestelijke kracht om de verleidingen te weerstaan, de stappen van het leven te verdragen en tot de dood standvastig te blijven.

De Geest van God komt niet om ons de gave van tongen te geve, maar ons in staat te maken om de hel, de wereld, de vijanden van het geloof, de valse broeders, de hypocrieten, de onrechtvaardigheden, de vervolgingen en alles zonder geweeklaag, gezeur, klachten of gehuil te confronteren…
En zelfs zo blijven ze standvastig tot de dood.

Lees meer:


Bisschop Edir Macedo



Elke zondag om 07.00uu, 09.00uu, 12.00uu, 15.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten