BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

woensdag 20 september 2017

DE GLORIE VAN DE KINDEREN




De kinderen worden geboren uit een gemeenschappelijke relatie van de ouders. Ze zijn natuurlijk en volgen de Wet van de Natuur. Maar de kinderen van God worden niet geboren uit de Wet van de Natuur. Eerst worden ze in samenwerking met de Heilige Geest, uit het geloof in de Here Jezus geboren.
Het is niet genoeg om in Jezus te geloven en een ervaring te hebben gehad met Zijn Geest.
Bijvoorbeeld, u leest deze tekst en begrijpt zijn boodschap niet. Dit gebeurt omdat het begrip voor geestelijke dingen, geestelijkheid vereist.
Deze geestelijkheid is alleen mogelijk met de Persoonlijke tussenkomst van de Heilige Geest. Als dit niet het geval is, is er geen begrip.
Hetzelfde gebeurt wanneer iemand Jezus als Heer en Redder accepteert. Als er geen aanraking van de Heiige Geest is, kan de persoon niet uit God geboren worden.
De geboorte van een kind van God gebeurt in een driehoeksmeting tussen de mens, de Here Jezus Christus en de Heilige Geest.
Wanneer een persoon Jezus erkent als de Heer van zijn leven en voor eens en altijd zijn zondes verlaat, wordt de persoon gewassen met het Bloed dat Hij aan het kruis heeft uitgegoten.
Wanneer de persoon eenmaal gereinigd is, gaat de Heilige Geest in zijn lichaam wonen en wordt dat Zijn Tempel. Vanaf dat moment wordt die persoon een nieuw schepsel.
Gedachten, begrip, hart, visie, alles, alles, alles verandert in zijn binnenste. De manier van denken en handelen verschilt compleet van wie hij was.
Minderwaardigheidscomplexen, geleefde trauma’s, pijn en wrok verdwijnen als rook zonder sporen achter te laten.
De persoon absorbeert het karakter en Beeld van God. De persoon wordt een nieuwe vrouw of man.
Bisschop Edir Macedo
Elke zondag om 07.00uu, 09.00uu, 12.00uu, 15.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten