BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

dinsdag 19 september 2017

DNA VAN DE GEEST VAN GOD




Conflicten vinden tussen broers uit hetzelfde gezin is normaal. Het is niet normaal om broers van hetzelfde geloof te vinden die elkaar bijten. Wanneer dit gebeurt, zijn ze niet van God.
De mensen die uit de Heilige Geest geboren zijn, hebben Zijn karakter. Het Verstand van Christus; een nieuw hart dat klopt volgens het hart van de Vader; een eerlijk gedrag; erewoord; kortom, een groot verschil met het karakter van de mensen die niet uit de Geest van God geboren zijn.
Ik betwijfel dat de mensen die uit God geboren zijn, het gegeven woord onteren! Zoals de eer van de Vader in het vervullen van Zijn Woord zit, gebeurt hetzelfde met Zijn kinderen. Bijvoorbeeld, de Here Jezus leert dat het huwelijk dat door God gesloten wordt, niet gebroken mag worden. Zijn kinderen eren het woord dat op het Altaar, voor het Woord van God, werd gegeven. Het woord van de ware kinderen van God is veel meer waard dan hun gevoelens.
De mensen die uit God zijn geboren, hebben in hun karakter het DNA van God.
Vandaag de dag is praten over karakter bijna hetzelfde als zaaien in de wind; zoals in de tegenovergestelde richting van de wereld lopen. Maar voor degenen die de Eeuwige Behoudenis willen erven, baat het niet om het christelijke geloof te belijden en zich te gedragen op een manier die tegen het Woord van God gaat.
“Als gij in mijn woord blijft, zijt gij waarlijk discipelen van Mij” (Johannes 8:31).
Een discipel is niet iemand die dat zegt of voelt te zijn, maar degene die het Woord van zijn Meester volgt, praktiseert, bewaart en gehoorzaamt.
Bisschop Edir Macedo


Elke zondag om 07.00uu, 09.00uu, 12.00uu, 15.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten