BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

dinsdag 17 mei 2016

DE DUIVEL LEERT NIET



Wanneer een persoon een droom, die hij van God heeft ontvangen, in zijn binnenste met zich meedraagt en de prijs betaalt voor de realisatie daarvan, dan is het onmogelijk dat hij zal sterven zonder eerst deze Goddelijke en bovennatuurlijke droom gerealiseerd te zien. Wees daar zeker van, het is onmogelijk!
En waarom is het onmogelijk, als de droom die God geeft te maken heeft met iets dat, voor menselijke ogen, onhaalbaar is? Het antwoord is simpel en direct. Degene die deze droom zal realiseren is dezelfde Persoon die deze droom in ons binnenste heeft geplaatst, Iemand die gespecialiseerd is in het onmogelijke, onze God. U hoeft alleen maar de onderstaande tekst uit te oefenen:
“Laten wij de belijdenis van hetgeen wij hopen onwankelbaar vasthouden, want Hij, die beloofd heeft, is getrouw” (Hebreeën 10:23).
Zodoende dient u dus klaar te zijn om te reageren en confronteren wat de duivel zal opwerpen om uw geloof te doden, want de enige die de verwezenlijking van deze droom kan tegenhouden bent u, als u zich laat intimideren door de strijden, de handdoek in de ring gooit en vlucht van uw droom.
We hebben twee sterke voorbeelden die bewijzen waar wij over praten: Jozef in het verleden en bisschop Macedo vandaag de dag. Merk op dat de tactiek van de duivel hetzelfde was voor hun allebei, want, alsof de vervolgingen, beschimpingen en het ongeloof van hun naasten niet genoeg was, was de duivel, die wanhopig en ongemakkelijk werd door hun groei, in staat om mensen te gebruiken om hun allebei in de gevangenis te doen gooien!
Maar het werkte niet! Want zowel de een als de ander leefde door het geopenbaarde Geloof en niet door het geleende geloof. Zij lieten duidelijk blijken door middel van hun vertrouwen en volharding dat zij nooit zouden opgeven wat God in hun binnenste had geplaatst, want hun dromen waren niet geboren uit een persoonlijke intentie, maar uit een openbaring van God.
De duivel probeerde het met Jozef en het lukte niet, hij probeerde het weer met de bisschop en het lukte weer niet en hij probeert ongetwijfeld hetzelfde met u te doen, want de duivel leert niet, maar hij geeft ook niet op.
Dat God u op grote wijze zegene.
Met dank aan: bisschop Guaracy Santos


Elke zondag om 07.00uu , 09.00uu , 12.00uu & 18.00uu (ook om 15.00uu).
Adres: Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : 597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten