BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

woensdag 26 september 2018

DE VREDE VAN DE VADER DOOR GELOOF IN DE ZOON




Het is onmogelijk om de vrede van God de Vader te hebben zonder het rationele geloof in God de Zoon te praktiseren.

Wanneer iemand beweert in de Here Jezus Christus te geloven, maar toch leeft met interne conflicten, depressie, zelfmoordgedachten, een geblokkeerd leven, ontevreden leeft over het leven, enz., of hij het gelooft of niet, dan is zijn geloof slechts een object van versiering en heeft nooit Degene in Wie hij beweert te geloven gekend …
Jammer genoeg belijden de meesten in de kerken dit vals geloof. Ik zou zeggen, zonder bang te zijn om een fout te maken, hij is een neppe christen. Waarom?
Want het staat geschreven en vastgesteld dat het gerechtvaardigde geloof (het geloof dat de zonde annuleert) intelligent is, omdat het het Woord van God gehoorzaamt en niet de gevoelens van het hart.
Wanneer er zo een soort geloof van gehoorzaamheid is, dan is het geloof intelligent. Ditzelfde geloof maakt de zondaar gewassen in het Bloed van het Lam, aangeboden door God de Vader, en God de Vader Zelf schenkt de volmaakte vrede die noch de wereld, noch het slechte huwelijk, noch familieleden, noch het leven, noch de dood , noch de hel, noch jaloezie, noch de ziekten, noch zwakheden of hekserij, in staat zijn het aan te raken.
“Wij dan, gerechtvaardigd zijnde uit het geloof, hebben vrede bij God, door onzen Here Jezus Christus…” (Romeinen 5:1)
Natuurlijk, de afwezigheid van de vrede van de Heilige Geest duidt de afwezigheid van een rationeel, intelligent en gehoorzaam geloof aan. Tegenover deze situatie, is de enige verklaring dat de zonde deze persoon aan het domineren is.
Als u in de zonde leeft en deze tekst u aanspreekt, probeer dan een vasten te doen van de zonde gedurende één week.
Verlaat al uw verkeerde houdingen, leugens, bedrog, prostituties, overspel, overvallen, verslavingen, slecht gezelschap, omgevingen die tegenovergesteld zijn van het christelijk geloof, kortom alles wat te maken heeft met het kwaad, onthoud uzelf gedurende zeven dagen lang hiervan.
U zelf zult de vrede voor uw leven zien, die rechtstreeks vanuit de Bron komt!
God zegene u overvloedig!
Bisschop Edir Macedo



Elke zondag speciaal om 07.00uu, 09.30uu, 12.00uu, 16.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764


Geen opmerkingen:

Een reactie posten