BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 10 april 2017

VAN TOILET VAN HET KWADE NAAR DE TEMPEL VAN DE GEEST




Op mijn 12e accepteerde ik Jezus in de kerk ‘Nieuw Leven’ in Rio de Janeiro, maakte ik deel uit van de groep en had ik mezelf gevonden.
Op mijn 13e trouwde mijn broer die mij naar de kerk bracht en kon ik niet meer gaan, omdat mijn ouders constant aan het verhuizen waren en ik niet onafhankelijk was.
Op mijn 15e begon ik verslaafd te raken aan pornografische films. Ik vond de cassettebanden van mijn vader die constant aan het reizen was, het was iets ongezond. Ik begon informatie te zoeken om zoals die vrouwen te zijn.
Op mijn 16e heb ik een jongen van 9 jaar verleid.
Op mijn 19e begon ik een relatie te hebben en trouwde ik op mijn 21e met mijn eerste vriendje. Negen maanden daarna gingen we uit elkaar na het ontdekken van overspel.
Op mijn 22e begon ik relaties te hebben met getrouwde mannen (alles stiekem en discreet, iets ongezonds).
Op mijn 22e ontmoette ik de vader van mijn dochter en hebben we een relatie van 2 jaar gehad (we woonden samen), ik raakte zwanger en de relatie eindigde. We hebben het opnieuw geprobeerd, maar na 6 maanden gingen we uit elkaar. Na dit ging ik de prostitutie in.
Op mijn 26e leerde ik de vader van mijn zoon kennen, we trouwden op papier, met een bruidsjurk en alles. Toen begonnen de agressie en verslavingen. We scheidden in een andere stad, hij verliet me en nam mijn auto en andere dingen. Hierna liet ik me leiden door het idee dat ik niet geschikt was om te trouwen.
Ik begon me opnieuw te prostitueren, totdat ik na het plegen van een abortus bijna stierf. Ik was het er nooit mee eens, maar die man loog tegen mij en zei dat hij geen kinderen kon krijgen. Daarna stopte ik niet. Ik leerde een ex-pastor kennen die mij alleen maar gebruikte. Na deze relatie, begon ik stemmen te horen, kreeg ik een panieksyndroom en zelfmoordgedachten.
In elke relatie, begon mijn hoofd op het moment van gemeenschap, heel snel te draaien en was ik niet meer dezelfde persoon. Nadat het klaar was, raakte ik in een huilbui met een enorme leegte.
Vandaag begrijp ik dat ik slaaf was van een entiteit, omdat ik op de vrijdagen in de Tempel van Salomon, door een proces van bevrijding ging, met het voorstel van de roos. Daar legde u het uit en omdat ik het niet kende, begreep ik het niet, maar ik begon te leren. Toen de Campagne voorbij was, ging ik naar een UKGR dichtbij mijn huis. Ik gaf me werkelijk over en gehoorzaamde alles. Ik liet me dopen in het water in de Tempel van Salomon, iets heel sterks.
Mijn eerste Campagne van Geloof was voor mijn geestelijk leven. Ik liep op het Altaar en u raakte mijn hoofd aan en die van mijn kinderen. Op dat moment consacreerde ik hun en gaf ik hun levens aan de Here Jezus. Daarna, met geloof, zonder te missen, zonder te twijfelen, kwam de doop met de Heilige Geest. Ik begon liefde voor de zielen te krijgen. Ik begon deel uit te maken van de Evangelisatiegroep, daarna de Godllywood, waarin God mij vormde. Ik liet Hem mij breken en opnieuw maken.
Ik werk 19 jaar in de boekhouding, maar ik nam ontslag bij een bedrijf dat wilde dat ik zou frauderen, ik accepteerde dat niet. Ik heb alles geconfronteerd, vrienden die afstand namen, familie, mannen, alles!
Ik hoorde de bisschop op het Altaar zeggen om te duiken in de Rivieren van Levend Water. Vandaag lach ik! Mijn kinderen evangeliseren samen met mij, mijn dochter zit in de Jeugdgroep en is in dezelfde geest, mijn zoontje zit op de UBS (Universele Bijbelse Schooltje). Ik ben aan het lachen om satan…

Ik ga door strijden heen, maar wanneer ik kijk, is er een campagne, een antwoord op de gebeden en vasten, het is de Macht van de Allerhoogste die me aan het verdedigen is.Mijn vrienden prijzen me, mijn ex-echtgenoten ook en zelfs de man die mij een abortus heeft doen plegen, heb ik vergeven. Ik heb vergeving aan iedereen gevraagd. Ik leef in vrede met mijn kinderen. Alleen ik, mijn kinderen en de vierde Man in de vuuroven.

Bisschop, vandaag is het twee jaar geleden dat ik door de deuren van de Tempel van Salomon heen ben gegaan, de beroemde deur, en vandaag ben ik een nieuwe vrouw, gecreëerd door de handen van God.
Van prostituee naar een dienares. De laatste 20 dagen heb ik 21 zielen naar de kerk gebracht en zij blijven gaan. Zij zijn allemaal het resultaat van mijn evangelisatie in de samenleving.
Vandaag is mijn wens, naast mijn behoudenis, en ik vraag uw gebed hiervoor, om missionaris zijn op de plekken waar God me stuurt. Mijn leven is gelukkig wanneer ik zielen aan het redden ben, zo ben ik gelukkig!!!
Toen ik mevrouw Fatima in het programma “Tussen Ons” over Azië hoorde praten, kookte er in mij een wens om daarheen te reizen, als ik kon. Maar God kan! Ik ben heel gelukkig waar Hij mij ook wil zetten en gebruiken.
Marcia Martiano
Met dank aan: Bisschop Clodomir Santos


Elke zondag om 07.00uu, 09.00uu, 12.00uu & 15.00uu.
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel.: +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten