BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

dinsdag 11 april 2017

OPSTAND VAN DEGENEN DIE BEHOUDEN ZIJN






”En toen Hij het vijfde zegel opende, zag ik onder het altaar de zielen van hen, die geslacht waren om het woord van God en om het getuigenis, dat zij hadden. En zij riepen met luider stem en zeiden: Tot hoelang, o heilige en waarachtige Heerser, oordeelt en wreekt Gij ons bloed niet aan hen, die op de aarde wonen?” (Openbaring 6: 9-10)
De opstand is de brandstof van het geloof dat antwoorden brengt. Zonder dat is er geen verandering, zijn er geen wonderen en geen manifestatie van de kracht van God. Alleen wanneer er opstand is zal de hemel bewegen voor ons, want het brengt ons tot de uitdaging: alles of niets, leven of dood.
God manifesteert Zich niet zolang er passiviteit, gelatenheid, conformisme is. Geloof zonder opstand is als eten zonder zout, zon zonder licht en een nacht zonder sterren.
Deze zielen die onder de Troon waren, zijn de gereddenen, maar ze waren in opstand, moe van het wachten, want wie werkelijk gered is accepteert geen mislukking en schaamte. Zij die gered zijn willen Gods Rechtvaardigheid zien, en daarom deden zij niet alleen een aanroeping, maar gaven een luide schreeuw. Zij wilden rechtvaardigheid en accepteerden het niet meer om te wachten.
Tot wanneer? Dat is de vraag die wij, degenen die God dienen, moeten stellen, want wie dienen wij daadwerkelijk? Als het de Allerhoogste God is, waar zijn dan Zijn wonderen, Zijn glorieuze daden? Hoe lang moeten wij blijven wachten? Hoe lang nog totdat onze bloed en pijn worden berecht?
Niemand zal van leven of situatie veranderen omdat hij een goed persoon is, omdat hij een pastor, helper of kerklid is: nee!!! De verandering komt alleen wanneer er een echte opstand bestaat, die mij brengt naar de Troon van de Almachtige en mij “mijn bloed doet uitgieten”, mij doet offeren, om de verandering te vragen en op te eisen.
Met dank aan: bisschop Franklin Sanches

Elke zondag om 07.00uu, 09.00uu, 12.00uu & 15.00uu.
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten