BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

dinsdag 28 maart 2017

GEKLEED, NIET NAAKT




“Want wij weten, dat, zo ons aardse huis dezes tabernakels gebroken wordt, wij een gebouw van God hebben, een huis niet met handen gemaakt, maar eeuwig in de hemelen. Want ook in dezen zuchten wij, verlangende met onze woonstede, die uit den hemel is, overkleed te worden. Zo wij ook bekleed en niet naakt zullen gevonden worden” (2 Korinthiërs 5:1-3).


Het lichaam dat u heeft, hoe mooi en sterk het ook mag zijn, zal op een dag eindigen. Het lichaam is het aardse huis van dit tabernakel, het is iets tijdelijks. Wanneer dit gebeurt, en het zal vroeger of later gebeuren, waar zal uw ziel dan voor eeuwig leven?

In de poel van vuur en zwavel met de duivel, het beest, de valse profeet, de dood en de hel? Ik geloof niet dat u dit wilt.
Wij hebben aan de kant van God een woning, een huis dat niet door mensenhanden is gemaakt, eeuwig, dat de hemelse woning zal zijn voor onze ziel.
Maar net zoals alles in het leven een voorwaarde heeft, is de voorwaarde om dit aardse huis te verlaten en in de hemelse woning te leven dat wij niet naakt, maar gekleed zullen zijn.
Alleen gekleed met de Wapenrusting van God (zie Efeziërs 6:10), de Heilige Geest, hebben we de conditie om sterk te blijven tegenover alle valkuilen van de duivel en ook de slechte dagen te weerstaan, en nadat we alles hebben overwonnen, blijven we onwankelbaar.
Het is in de slechte dagen dat we kreunen van de pijn en het leed verdragen in de naam van ons geloof. Maar eenmaal bekleed, dan gaat alles voorbij, alles eindigt.
Degenen die geestelijk gesproken naakt zijn, vallen al in de eerste valkuil van de duivel en weerstaan de slechte dag niet.
Kortom: Als u wilt dat uw ziel in de hemelse woning zal leven, kunt u niet naakt zijn wanneer het aardse huis wordt verwijderd, maar gekleed met de Wapenrusting van God die u de conditie zal geven om staande te blijven en te overwinnen.
Met dank aan: Bisschop Djalma Bezerra


Elke zondag om 07.00uu, 09.00uu, 12.00uu & 15.00uu.
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten