BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

vrijdag 13 november 2015

GEVERIFIEERD GELOOF





Zodat een document als echt beschouwd kan worden is het nodig dat het geverifieerd wordt. Deze verificatie is noodzakelijk met betrekking tot alle belangrijke kwesties die te maken hebben met identificatie, contracten en garanties. Alle informatie die niet geverifieerd blijkt te zijn wordt als ongeldig gezien en als vals beschouwd. Er is niemand die op een document vertrouw dat niet beschikt over de vereiste voorwaarden om het als geldig te beschouwen. Met dat document kan men niets doen en er niets mee bereiken.

Zo zit het ook met het geloof: het dient door God geverifieerd te worden om als echt beschouwd te worden en resultaten voort te kunnen brengen. Maar helaas zijn er velen die vruchten door hun geloof proberen voort te brengen en daar niet toe in staat zijn, omdat zij gebruik maken van een illegaal geloof dat niet de verificatie van God heeft ontvangen. Deze mensen hebben het feit genegeerd dat de Allerhoogste een geloof zonder offer niet als geldig beschouwd.
Het offer is het enige bewijs dat het geloof bestaat en waar is. Zoals er geschreven staat dat geloof zonder werken dood is (Jakobus 2:17). Hoe kan men tenslotte het bestaan van iets dat niet zichtbaar is bewijzen? Alleen maar door zichtbare resultaten! Zoals het bewijs van de wind bewezen wordt door het bewegen van de bladeren aan de bomen, wordt het bestaan van het geloof bewezen door acties van offer.
Wie zijn verlangens opzij zet om te doen wat God adviseert door middel van Zijn Woord, ontvangt de zegel van de verificatie van zijn geloof. Zo niet, dan blijft het geloof alleen maar op de lippen van degene die hem belijdt en op dezelfde wijze dat informatie niet geldig bevonden kan worden als het alleen maar gebaseerd is op woorden, kan het geloof ook niet geverifieerd worden door stellingen zonder bewijzen.
Als men verificatie nodig heeft voor de vluchtige dingen van deze wereld, dan geldt dat nog meer voor de dingen van God die te maken hebben met de eeuwigheid.
Het geldige geloof heeft de macht om iemand als kind van de Allerhoogste te identificeren, de compromis die men met Hem heeft te bewijzen en de Behoudenis van zijn ziel te garanderen. Daarom wantrouwt en verwerpt God het geloof dat niet geverifieerd is. Als dit soort geloof niet eens gebruikt kan worden om aardse veroveringen te bereiken, dan dient het al helemaal niet voor de hemelse verovering!
Niemand kan op illegale wijze een leven met goede kwaliteit leiden of in de hemel komen.
Daarom dienen wij ons geloof dag na dag te legaliseren, door middel van acties van offer.

De Ware God vereist een waar geloof.
En als uw geloof onwaardig is, dan is uw god ook onwaardig – omdat uw god, u zelf bent.

Bisschop Edir Macedo


Elke zondag om 07.00uu , 09.00uu , 12.00uu & 18.00uu (ook om 15.00uu).
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten