BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 3 september 2012

Vasten van Daniel - Dag 18

Er is geen mopperen. Het hebben van de Geest van God betekent om dezelfde Geest te hebben die de Here Jezus had. Als iemand zelfs wilt weten over de Heilige Geest, kijk in de spiegel van het Evan-gelie. Dat wil zeggen naar het leven van Jezus en Zijn discipelen kijken. Vindt u in het Nieuwe Testament, vooral na de uitstorting van de heilige Geest, een dienaar die aan het klagen, janken, jammeren of mopperen was voor zijn situatie, voor zijn persoonlijke problemen, voor zijn liefdesleven of zelfs voor zijn familie? Ik betwijfel het!


Alleen diegenen die misleid of bedrogen werden door de verleidende geesten leven een leven van slechte kwaliteit en een leven vol spijt. Het ontvangen van de Heilige Geest betekent niet dat u immuun zal worden tegen uw problemen. Jezus waarschuwde:
 
“Dit heb Ik tot u gesproken, opdat gij in Mij vrede hebt. In de wereld lijdt gij verdrukking,
maar houdt goede moed, Ik heb de wereld overwonnen.”
Johannes 16:33


Jezus en zijn ware discipelen waren zelfs geboren en vol van de Heilige Geest, maar elke dag moesten zij grote problemen onder ogen zien..., maar zij overwonnen het dag na dag. Ik zie geen van hen klagen of mopperen met andere persoonlijke problemen. Het ontvangen van de Heilige Geest geeft voorwaarden aan de wereld maar het is niet een leven waarbij u zal kunnen liggen op een bed vol met rozen.
 
Wie verzegeld was met de Geest van God heeft kracht, macht, geestelijke kracht om de verleidingen te kunnen weerstaan, ze doorstaan de moeilijkheden van het leven en blijven standvastig tot de dood. De geest van God komt niet om ons de gave van de tongen te geven maar juist om ons in staat te stel-len om de hel, de wereld, de vijanden van het Geloof, valse broeders, dat ze allemaal zonder te klagen janken of te mopperen standvastig blijven tot de dood.
 
 
Elke dag om 6.00uur.
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Telf. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten