BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

donderdag 20 september 2012

DE GEEST VAN DE BELOFTE





De kracht van de Geest der belofte kwam op Abraham, Isaak, later op Jakob, op zijn zoon Jozef en over Mozes, Jozua, Gideon, Barak, Simson, Jefta, David en de profeten. Tot nu toe bezaten alleen de kinderen van Israël deze kracht in zichzelf. Maar toen God Zelf in de persoon van Zijn Zoon Jezus kwam is de Geest der belofte ook uitgebreid tot de heidenen en de joden. Sindsdien kwam de Geest der belofte op de apostelen en alle anderen die geloofden en zich aan de Here Jezus Christus hebben overgegeven met al hun kracht, denken en met geheel hun hart.

Elk van deze gelovige werd een voorbeeld in zijn tijd en manifesteerde de heerlijkheid van de God van Abraham, Isaak en Israël. Ze hebben allen een verschil in hun respectieve tijdperken gemaakt. Zij stierven, maar de Geest der belofte niet. Net zoals elk door de tijd vervangen werd, is vandaag de dag de Geest der belofte op zoek naar iemand om Zijn helden van geloof van het verleden te vervangen om dezelfde glorie vandaag te kunnen manifesteren. Hij wil overnemen mensen van karakter. Mensen die niet bang zijn om in iets te geloven. 

Het geloof dat in strijd gaat tegen religie, persoonlijke interesse is bereid om het koninkrijk van deze wereld op te offeren voor het koninkrijk van god. Mensen die geloven in de eeuwigheid van de ziel en klaar zijn om de glorie van deze wereld te ruilen voor de eeuwige. Wie wilt zich overgeven lichamelijk, geestelijk en ziel om overgenomen te worden door de Geest der belofte? Wie is bereid om alles te doen door het geloof en de liefde voor de Heer Jezus Christus? Degenen die iets willen zijn en een verschil willen maken, moeten weten dat ze zullen handelen tegen de koers van de maatschappij waarin we leven.

Wie is bereid om zijn bezittingen af te staan en een dienstknecht van de Geest der belofte van de Heer te zijn? Iedereen? Wie gelooft? Merk dat, de kennis van de belofte garandeerd niet de nakoming van de belofte. U moet het bezit zijn van de Geest der belofte om het in bezit te kunnen nemen. Maar om Hem te hebben moet u de prijs betalen.

Bisschop Macedo


Gaande in de UKGR-Paramaribo is de voorbereiding voor "DE DAG VAN HET VERSCHIL"
op 23 september a.s. Het is tijd om "GENOEG" te zeggen tegen uw vijanden, problemen enof ziektes. Wilt u het VERSCHIL zien? Wees klaar niet alleen om te roepen, maar wees ook klaar om uw GELOOF te laten zien.

Elke zondag om 9.30uur en 12.00uur (ook om 18.00uur).
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Telf. : +597 88 37 764


Geen opmerkingen:

Een reactie posten