BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

dinsdag 27 februari 2018

HET GEHEIM VAN HET GELOOF





Velen hebben gevraagd: wat is het geheim van het geloof?

Elke overwinnaar heeft altijd een referentiepersoon. Of het nu gaat om wetenschap, kunst, sport, zaken, politiek of welk deel van het leven dan ook.


Het geheim van het geloof is om uw leven gevestigd te hebben op het Woord van God, het imiteren van de acties van de helden van het geloof uit de Bijbel. Als hun daden van geloof en moed antwoorden hebben gebracht, zullen onze daden van geloof en moed ook voordelen brengen.

Ik zie Izaäk, Israël, Mozes, Jozua, Gideon, Jephtha, David en alle andere mannen van God, vooral Abraham, als een referentie. Geen wonder dat de Heer Zelf ons opdraagt ​​naar Abraham te kijken. Dit is, volg zijn voorbeeld van geloof, gehoorzaamheid en moed. (Jesaja 51.2)

Wat hadden ze gemeen? Vijanden, vervolgingen, onrecht en zeer gecompliceerde situaties.

Wat deden ze om alle moeilijkheden te overwinnen? Ze hebben geofferd. Dit was hun geheim. Ze offerden hun dromen, hun persoonlijke projecten en in het algemeen, hun leven, op grond van een persoonlijke overtuiging. Alleen de dapperen hebben geloof om te offeren, omdat dezelfde geloofskracht om te geven de kracht van het geloof is om te ontvangen. Dit is het geheim van het geloof.

Ze offerden voor Hem, in wie zij geloofden. Om deze reden leerden ze het geheim van het geloof van de Geest van God.


Bisschop Edir Macedo


Elke zondag om 07.00uu, 09.00uu, 12.00uu, 15.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 377 64

Geen opmerkingen:

Een reactie posten