BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

dinsdag 27 februari 2018

DE LES VAN DE ZONNEBLOEM





Zonnebloemen draaien volgens de positie van de zon, met andere woorden, ze "jagen het licht" na.

Misschien weet u dit al, maar er is nog een ander feit dat u waarschijnlijk niet weet!

Hebt u zich ooit afgevraagd wat er gebeurt op bewolkte, regenachtige dagen wanneer de zon volledig bedekt is met wolken?


Dit is een interessante vraag, is het niet? Misschien denkt u dat de zonnebloem verdort of zijn hoofd naar de grond draait. Is dit wat u dacht? Wel, dat is onjuist! Weet u wat er gebeurt? Ze wenden zich tot elkaar om hun energie te delen.

De perfectie van de natuur is verbazingwekkend; Laten we nu deze reflectie in ons leven toepassen.

We willen allemaal dit licht en zoeken het op verschillende manieren: in onze familie, vrienden, religie, werk enzovoort. Maar er zullen altijd bewolkte dagen zijn, droevige dagen, want er is geen ontkomen aan! Wanneer dit gebeurt, worden de meeste mensen overweldigd, onaangedaan, en worden de meest kwetsbaren soms depressief.

De natuur heeft ons zoveel te leren! Hoe zit het met het volgen van het voorbeeld van de prachtige zonnebloemen? In een moment van pijn, wanhoop, angst, kijk in uzelf met oprechtheid en weet dat er ook een licht in u is en dit licht kan gedeeld worden met degenen van wie u houdt.

Moeilijke en pijnlijke gevoelens die worden onderdrukt, veranderen vroeg of laat in een ziekte. Moet u door een ziekte worden getroffen om te werken aan de openstelling voor anderen? Maak het niet moeilijker! Kijk naar de zonnebloemen! Ze denken niet verder, "Oh, de zon is verborgen, dus ik blijf hier verdrietig staan, met mijn hoofd laaghangende, wachtend op hem om terug te komen ..."

Nee! Op dat moment activeren ze hun innerlijke licht en delen het met anderen ...



Bisschop Edir Macedo



Elke zondag om 07.00uu, 09.00uu, 12.00uu, 15.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten