BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

dinsdag 3 juni 2014

NU IS HET UW BEURT

VASTEN VAN JEZUS
Hebt u al opgemerkt dat een groot deel van uw gedrag beïnvloed wordt door de media? TV, internet, films, seculiere tijdschriften en zelfs sommige vriendschappen kunnen ervoor zorgen dat u zich gedraagt, praat of kleedt zoals zij dat doen. Het is niet voor niets dat men zoveel reclames uitzendt via deze kanalen.
Maar wanneer wij even stoppen om na te denken over een paar dingen die wij doen of zeggen en daardoor komt het verlangen om innerlijk te veranderen komt in ons op, ondervinden wij soms moeilijkheden hiervoor, omdat onze visie gericht is op de dagelijkse moeilijkheden, seculiere evenementen, onzinnige gesprekken en zoveel informatie die wij binnen krijgen waarvan veel informatie zelfs onbelangrijk voor ons is.
De Vasten van Jezus is een weg die veel mannen en vrouwen zal helpen in deze persoonlijke tocht tussen de menselijke geest en de Geest van God. Daarom is het heel belangrijk om zich te onthouden van seculiere informatie en vermaak, zoals bioscopen en theaters, om zich alleen te richten op de dingen die van Boven komen, van Gods Woord en de Heilige Geest zelf.
WAT IS HET?
De Vasten van Jezus, die door het UKGR Centrum wordt gehouden, baseert zich op de Bijbelse passage in Matteüs 4, waarin beschreven staat dat de Here Jezus door de Geest geleid werd naar de woestijn om door de duivel verzocht te worden. Gedurende 40 dagen voedde Hij zich niet met gewenst voedsel, zoals vlees, wijn en andere wereldse lekkernijen. In het voorstel van het UKGR Centrum zullen de lekkernijen waar men zich van zal onthouden echter de seculiere informatie, vermaak, muziek, TV en andere manieren van afleiding zijn die ons omringen. Van 10 juni tot en met 20 juli zullen degenen die aan deze Vasten deelnemen zich afsluiten van alle seculiere informatie en zich alleen maar bezighouden met de Goddelijke leringen, met als doel de Heilige Geest te ontvangen en streven naar geestelijke groei.
Dit voorstel is open voor een ieder die echt uit God geboren wil worden en een compromis met Hem wil hebben. Wie hieraan deelneemt kan zich op verschillende wijze geestelijk voeden:
• Op ukgr.nl zullen er geestelijke boodschappen geplaatst worden van verschillende mannen van God, onder andere door bisschop Rui Silva, de hoofdbisschop van het UKGR Centrum in Nederland,
• Via radiopositief.nl zullen er om 21:30u radiouitzendingen worden gehouden door bisschop Rui Silva, daarna volgen er andere uitzendingen van geloof,
• Natuurlijk dient men zich geestelijk te voeden door zelf het Woord van God te lezen,
• En men kan zich voeden door de bijeenkomsten in het UKGR Centrum bij te wonen.
Als u zich dus wilt bevrijden van alle religiositeit, geestelijke last en de volheid van het leven wil bereiken, door een ware Ontmoeting met God, laat dit evenement van geloof u dan niet voorbijgaan. Degenen die hun geloof willen vernieuwen of versterkt willen worden in hun relatie met God dienen vanzelfsprekend hieraan deel te nemen.


Elke zondag om 9.30uur & 12.00uur (ook om 18.00uur).
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764



Geen opmerkingen:

Een reactie posten