BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

vrijdag 20 juni 2014

HOOR NU DE STEM VAN DE GEEST


Zolang de Here Jezus Zijn Verlossende Werk niet volbracht, kon de Heilige Geest niet naar de wereld komen. De missie om het Werk van Zijn Zoon voort te zetten kon alleen gebeuren na de hemelvaart van Jezus. Pas daarna konden de hoorders en beoefenaars van het Woord van Jezus opnieuw geboren worden en de zegel van de Heilige Geest ontvangen.
Toen Gods Zoon, zeven dagen na Zijn hemelvaart, aan de rechterhand van de Vader zat, kwam Hij Zijn belofte na en zond Hij Zijn Geest over de discipelen. Pinksteren was het begin. De neerdaling van de Heilige Geest vond niet plaats bij de duizenden volgelingen van de Here Jezus in die dagen, zoals het ook niet bij miljarden “christenen”van vandaag plaatsvindt. Van de duizenden, bleven slechts 120 standvastig de Belofte verwachten:

 “En zie, Ik doe de belofte mijns Vaders op u komen. Maar gij moet in de stad blijven, 
totdat gij bekleed wordt met kracht uit den hoge” (Lucas 24.49). 

Het geloof van de 120 die de Belofte verwachten werd geëerd. Hetzelfde geloof, van de deelnemers aan de 40 dagen Vasten van Jezus, zal ook geëerd worden. Trouwens, zou de Eeuwige God het OFFER van degenen die in deze vasten geloven, niet zien? De Allerhoogste heeft meer interesse om in ons te leven dan dat wij Hem nodig hebben!
God is Geest. En zo Zijnde, verlangt Hij ernaar om in de lichamen van Zijn kinderen te wonen, zodat door middel van hen, Hij Zich op een glorieuze manier aan degenen die lijden in deze wereld kan openbaren.
Hij zegt: “Is dit niet het vasten dat Ik verkies: de boeien der goddeloosheid los te maken, de banden van het juk te ontbinden, verdrukten vrij te laten en elk juk te verbreken? Is het niet, dat gij voor de hongerige uw brood breekt en arme zwervelingen in uw huis brengt, ja, als gij een naakte ziet, dat gij hem bekleedt en u niet onttrekt aan uw eigen vlees en bloed?
Dan zal uw licht doorbreken als de dageraad en uw wond zich spoedig sluiten; uw heil zal voor u uit gaan, 
de heerlijkheid des HEREN zal uw achterhoede zijn” (Jesaja 58.6-8).
NB: Op dit moment, wanneer u klaar bent met het lezen van deze tekst, zoek een stille plaats waar u alleen met God kunt zijn. Eis de vervulling van Zijn Belofte! En de Geest van de Allerhoogste zal u omhelzen en u zult een nieuwe schepsel worden.
Doe dit NU!


Elke zondag om 09.00uur & 12.00uur (ook om 18.00uur).
Adres: Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten