BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

woensdag 29 februari 2012

Wat is uw geloof?

Een van de grootste uitdagingen voor het christelijk geloof is de besluiteloosheid. 

Een persoon die geen besluiten kan nemen weet nooit wat hij/zij wilt. Ze hebben geen doelstellingen, geen visie en geen begrip van Gods wil voor hun leven. En dat is omdat ze een aarzelende persoonlijkheid hebben. Ze zijn onzeker over alles die ze doen. Ze zijn niet in staat om een onderneming Ja of Nee te geven.

Hoe kan God een persoon die net als de golven van de zee voortdurend bewegen, voorwaarts en achterwaarts gebruiken?
 
Jezus volgelingen moeten in geloof tot geloof leven. Echter wankelt iemand die geen besluiten weet te nemen vanuit één besluit naar de volgende, zelfs als het om kleine beslissingen gaat zoals welke kleren of schoenen aan te dragen? Als u Jezus als uw Verlosser wilt hebben dan elimineert Hij dit soort gedrag niet. Meerdere malen komt het helemaal niet in de weg, omdat u het gevoel krijgt dat dingen uiteindelijk op hun eigen manier zullen  veranderen. Uiteindelijk wacht u op goddelijke magie.

Bewust of onbewust, dit is de type van Christelijke Satans bondgenoten die degenen met een oprechte geloof oogsten door zich te laten passeren op hun besluiteloosheid, angst, onzekerheid en zwakte. Dit is de reden waarom weinig veroverd worden door het geloof en velen van het Christelijk geloof wegvallen. Jacobus beschouwt dit soort persoon als "een  man met twee gedachten" die onstabiel is in al zijn wegen.

"Jacobus 1: 8 zegt verder: ".. .en zuiver uw hart en u dubbele-geest. "Jacobus 4:8 een dubbel-geest persoon pretendeert, en heeft gemengde gevoelens, maar  doet uiteindelijk wat hem het beste uitkomt.

Hoe goed is het om in het woord van God te geloven en in de Here Jezus, maar niet definitief zijn over uw geloof?

Wat baard het om in God te geloven, als u met dat geloof communiceert in een duidelijke, objectieve en scherpzinnige manier naar de wereld en de hel toe.
Wij hebben geprobeerd Om iemand in de Bijbel  te vinden dat werd gebruikt door de Heilige Geest en op hetzelfde moment geen besluit wist te nemen en ook geen geloof had.

God zei: "een persoon stel de ene dag bovenop een ander; een andere stelt ze alle gelijk. Laat een ieder volledig overtuigd worden in zijn eigen gedachten." Romeinen 14: 5 

En u mijn lieve vriend, wat is uw geloof?
Hoe lang gaat u kunnen kiezen tussen twee adviezen?


Bishop Edir Macedo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten