BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 20 februari 2012

Hoe de Heilige Geest te ontvangen in 7 dagen



Vanaf 19 t/m 26 Februari zullen wij ons concentreren met geheel onze fysieke en geestelijke kracht om de Heilige Geest te ontvangen. Dit gaan wij doen door ons af te zonderen, regelmatig te vasten, bidden en mediteren op het Woord. Dit alles doen wij omdat er in ons deze bewustheid is. "Wie de Heilige Geest niet heeft kan deze wereld niet overwinnen".

Hier zijn instucties van hoe u met deze vasten kunt meedoen en ook de voorwaarden om Hem te kunnen hebben of te ontvangen binnen deze 7 dagen.



1-  Bewustheid - Op de 1e plaats moet u begrijpen dat de doop met de Heilige Geest het begin van uw leven betekent. Een leven dat vrij en beschermd is tegen alle boze geesten en innerlijke problemen z.a: traumas, verdriet, depressie, enz. U moet er bewust van zijn dat alleen Hij die op de Troon tot in eeuwigheid zit alle dingen nieuw kan maken.  Lees het boek van Openbaringen 21:5.

2-  Focus - Gedurende 7 dagen gaan wij ons focussen op het Woord van God. Tijdens deze zeven dagen zullen wij al onze vrije tijd gebruiken om het boek van Psalmen te lezen.

3-  Onderzoek - We gaan mediteren en innerlijk onderzoeken waarmee wij ons nog zorgen maken of wat ons nog bezig houdt. En gelijk erna zullen we bidden, zodat de Heilige Geest dat van ons denken zal weg halen.

4-  Afzondering - We gaan ons afzonderen van alle seculaire informatie en ook van alle christenen die niet van de Universele Kerk zijn.

5-  Vasten - Wij gaan elke dag vasten van 00.00u t/m 12u s'middags van de volgende dag. Vanaf Maandag t/m Zondag.

6-  Offer - We gaan opofferen alles dat ons geestelijk belemmerd en tegen houdt om gedoopt te worden met Heilige Geest. Bijvoorbeeld: wrok, niet kunnen vergeven of vergeten, zonden, familie, vrienden, relaties, bezittingen, eigendommen, enz. De schat die wij in deze wereld hebben, zullen we hem op Gods altaar leggen zoals Abraham dat deed.

7-  Totale overgave - Mijn totale offer, alles voor alles. Mijn alles voor Gods alles.

Als u naar de doop met de Heilige Geest verlangt. Maak dan gebruik van deze kans. Hierom nodigen wij u uit om mee te doen aan deze zeven dagen voor de Heilige Geest.


Zondag om 9.30u en 12u (ook om 18u)
Adres: Neumanpad # 26 (zijstraat van de Domineestraat)
Paramaribo Centrum

Telefoon: +597 88 37 764 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten